Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super god mat på super mysigt ställe!”

Restaurang Kallaren Kronan
Rankad som nr 12 av 142 Restauranger i Kalmar
Kök: Europeiskt, Skandinaviskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Jätte god mat och bra service även fast en sertevtris hade hand om alla bord själv. Hade en liten med, fick barnstol och barnmat värmde dom utan problem. Stort plus för mysig och fin atmosfär!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Eemmmmaaaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (96)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 96 omdömen

Omdömet skrevs 13 april 2020 från mobil enhet

Trevlig restaurang med mycket historia om dessa lokaler.
Trevlig service och god mat.
Tyvärr lite folk pga Coronaviruset.
Rekommenderar den restaurang varmt!!

Datum för besöket: april 2020
Tack Gaffel567
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2019 från mobil enhet

Det enda som var mindre bra var lite lång väntan. Mysiga källarvalv, bra bemötande o service. Ett glas bubbel i väntan på varmrätten - blev lång - men värd väntan. Dovhjort m kantarellsås o lingon. Helt fantastiskt gott. Mysigt ställe med utmärkt mat.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack W7648KYthomase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2019 från mobil enhet

Fin härlig atmosfär i källarvalv med tända ljus som gör att stämningen blir ännu mysigare. Förrätt vitlöksbröd med färskost salladsblad och balsamvinäger, mums. Dovhjorts rostbiff med potatis kaka, tryffelsvampsås och råa färska lingon, mycket gott. Stor god Västerbotten glass med varm hjortronsås, mums. Lyckad söndagskväll i bra atmosfär.

Datum för besöket: september 2019
1  Tack 863klaush
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2019 från mobil enhet

Värt att testa bara för den speciella lokalen, man går ner en trappa och kommer ner i ett stort stenvalv. Du får känslan av att gå bak i tiden. Romantiskt för två. Tända ljus, lugn musik, trevlig personal och god mat.

Datum för besöket: juli 2019
Tack victoriabW3013KZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Kallaren Kronan tittade också på

Kalmar, Kalmar län
Kalmar, Kalmar län
 
Kalmar, Kalmar län
 

Besökt Restaurang Kallaren Kronan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt