Jan L
Lidköping, Västra Götaland, Sweden

Centralt men slitet

Omdöme om Stora Hotellet
2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 juli 2014
Tillsammans med vänner bodde vi en natt på detta 3-stjärniga hotell. Vårt rum, 101 (till del anpassat för funktionshindrade), var stort men ganska slitet med dåliga sängar och en toalett i behov av renovering. Vi fick säga till om en ny duschslang. Påminde mer om en lägenhet än hotell. 3:e bädden var en bäddsoffa. Ett plus för, om än något liten, plattv. I en matsal stod gammal frukost som någon hade ätit med möglig mat och som inte heller var borttagen då vi lämnade. Frukosten var medelmåttig med bara det nödvändigaste. Det enda varma som serverades var kaffet och kokta ägg. Här kunde man välja att sitta ute eller inne för att äta vilket var bra. Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till det mesta. Ingen påtaglig trafik utanför.
För en eller ett par nätter är det ok men inte mer.
Datum för vistelsen: juli 2014
Tips för att välja rum: Rum på 2 våning vända mot söder har balkong.
Resetyp: Reste med vänner
29.3 km från Stora Hotellet
Pool
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 9 juni 2014

an när jag klev in genom kände jag en internationell känsla. Varmt och inbjudande. Rummet var välkomnande. Tvålen var en favorit. Mycket skön säng. Bra läge och närheten till vattnet. Rätt god god mat. Servicen var mycket bra från början till slut. Kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: juni 2014
Tack Ulrika H
Omdömet skrevs 7 december 2012

Var på genomresa i somras, det ösregnade och var sent på kvällen. Kom in i en ombonad hotellfoyer och blev väl mottagna, visst fanns det rum. Fick ett stort och rymligt rum, badrum ordinärt, men sköna sängar. Bra och fräsch frukost, inga varma rätter men rikligt. Enda nackdelen var att man inte hade riktigt smör, bara tråkigt margarin på frukostbordet. Bad om smör och det kom fram utan problem. Vänlig personal och reception. Kan rekommenderas vid besök i glasriket!

Datum för vistelsen: juli 2012
Tack kul51
Omdömet skrevs 13 september 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2021
Omdömet skrevs 22 juli 2022 från mobil enhet
Google-översättning

Rumstips: Warten Sie bis 2024 oder 2025; dann läuft es vermutlich rund.
Datum för vistelsen: juli 2022