Highcoaster
Örnsköldsvik, Sverige

Ett härligt stopp

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 aug. 2020från mobil enhet
Ett kombinerat hotell och vandrarhem. Bodde själv på det senare. I princip ett hotell förutom delad dusch.
Bra rum, skön säng och ett stort och välutrustat kök. Lätt att ta sig till, fri parkering men begränsat antal platser. Betalalternativ finns i närheten.
Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Scandic Hotels
    2.9 km från Svanen Hotell och Vandrarhem
    Visa fler hotell i Kalmar
    Omdömet skrevs 23 februari 2020

Litet och helt lagomt rum. Rent och fräscht. Bra frukost till rimligt pris. Cirka 10 minuters promenad till centrum från hotell svanen. Rekommenderas om man inte är ute efter lyxen utan vill hålla sig på en liten budget.

Datum för vistelsen: februari 2020
    Restyp: Reste i arbetet
    1  Tack 697katarinaj
    Omdömet skrevs 20 juli 2019

Jag skulle inte rekommendera detta "hotell" till någon. Som skrivet i titeln så är det varmt som satan, rummet är fullt av kryp. Med tanke på vad vi fick betala så förväntade jag mig mer. Jag är allt annat än nöjd. Ett plus är att personalen verkade vara väldigt trevlig.

Tack Madmadan1
    Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Sov ensam i litet dubbelrum med egen toalett för relativt billig penning. Dusch i korridoren. Stället är modernt, rent och ganska tyst. Bra frukost utan överdåd i trevligt uterum med behaglig ursilr mot grönska och vatten.

Restyp: Reste ensam
    Tack Stefan J
    Omdömet skrevs 19 juli 2019 från mobil enhet

Detta hotell är helt Ok om man bara ska ha en övernattning 1 natt. Rummen är små, sängarna är bra, det är städat. Dusch finns i korridoren utanför. Frukost är lite sparsamt. Tycker ändå att det är prisvärt.

2  Tack kristinap406
    Omdömet skrevs 9 juli 2019

Glad, trevlig, tillmötesgående o lyhörd personal, bra rum med utsikt över vatten finns, fin frukostbuffé, finns tvättstuga och kök för självhushåll, kanot- o cykeluthyrning finns. Man saknar ingenting!!

Rumstips: Be om rum med utsikt över vatten t.ex 214, fråga om storlek för det finns olika stl
    Datum för vistelsen: juni 2019
    1  Tack AnnelieSelling