Dålig luft på rummen, personal som pratar skit om gästerna och hög ljudvolym från hotellets restaurang till långt in på natten - hit åker vi inte igen!
Bokade ett familjerum via hotels.com för familj med hund. Vid ankomst visar det sig att man inte får ha hund i vårt bokade rum, så vi fick boka ytterligare ett dubbelrum för natten. Personal både vid in- och utcheckning var medvetna om att informationen om hund var svår att hitta på hotels.com så ett tips till hotellet är att försöka förtydliga det.
Personalen tyckte dock att det var klantigt av oss att inte ha uppfattat hundförbudet i bokat rum, vilket de pratar med varandra om inför andra gäster, då de trodde att vi inte hörde- dåligt!
Otroligt hög ljudvolym från hotellets restaurang och varm och dålig luft på rummet gör det svårt att sova. Hotellet kan visst inte installera luftkonditionering pga k-märkt hus, så det kan vara bra att välja ett annat hotell om man inte gillar riktigt dålig luft.
Hotellet lånar inte ut paraplyer till sina gäster för som jag fick höra ”alla gäster stjäl dem bara”.
På frukosten fanns inga vegetariska alternativ alls till bacon/korv/ köttbullar. De i sällskapet som åt kött tyckte frukosten var bra.
Jag har varit i kontakt med hotellchef angående alla mina klagomål ovan men fick endast en skärmdump med ”bevis” att det visst fanns ett meddelande från hotels.com angående hundförbud. Övriga klagomål lämnades okommenterade.