Linda O

Linda

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 okt. 2024
Det mest djurvänliga hotell jag någonsin varit på! Trevlig personal, fina rum och en mysig atmosfär. Det som skulle kunna förbättras är frukosten. Det var olika utbud olika dagar och det var krångligt möblerat med frukosten så man kunde lätt missa ett bord med någonting. Duschmunstycke var svårt att vrida för att få en hårdare stråle och toalettringen gled lite fram och tillbaka på själva toalettstolen.
Datum för vistelsen: oktober 2024
Resetyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front OfficeProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömet
Svarade 2 nov. 2024
Hej Linda!
Vi är glada att du uppskattade vår djurvänliga atmosfär och vår trevliga personal. Det är också roligt att höra att du trivdes i rummet och njöt av stämningen på hotellet. Vi tar dina synpunkter om frukosten på allvar och kommer att se över hur vi kan förbättra upplägget och utbudet för att göra det mer tillgängligt och bekvämt.

Vi beklagar att du upplevde problem med duschmunstycket och toalettringen; vi kommer att ta itu med detta för att förbättra våra faciliteter.

Tack igen för din värdefulla feedback, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart!

Vänliga hälsningar,
Olivia Calmar Stadshotell
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Strawberry Hotels
Go to your Happy Price
0.9 km från ProfilHotels Calmar Stadshotell
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 20 september 2024

Fantastiskt på alla sätt och vis! Läget på hotellet är perfekt placerat vid torget.
Rummet jag fick var stilfullt inrett och hade en fantastiskt skön säng!
Testade både restaurang, bar och spa, och kan bara säga WOW!
Personalen är dessutom riktigt service minded. Hit kommer jag GÄRNA igen!

Rumstips: Passa på att testa spat!
Tack Runar S
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2024

Hej,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du hade en bra vistelse och att du uppskattade vårt centrala läge, den stilfulla inredningen och den bekväma sängen. Det gläder oss också att du gillade restaurangen, baren och vårt spa.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Omdömet skrevs 19 september 2024

Fantastisk antikt och fint hotell.
Den nya fina spa avdelningen får ni inte missa i samband med vistelsen.
Måltider, möteslokaler, fika och servicen - toppklass!
Hotellet är väl värt ett besök, ni kommer inte bli besvikna!
Ligger dessutom otroligt bra i mitt i stan och närheten till tågstationen!

Tack Emely K

Hej,

Tack för din underbara recension! Vi är så glada att du uppskattade vårt hotell och den nya spaavdelningen. Det är fantastiskt att höra att du tyckte att måltider, möteslokaler och servicen var i toppklass.

Vi är också glada att vårt centrala läge har bidragit till din positiva upplevelse. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Omdömet skrevs 19 september 2024

ProfilHotels Calmar Stadshotell är ett ljuvligt hotell där den vackra historiska miljön finns kvar i den välrenoverade byggnaden. Fräscht badrum och en så skön säng! Restaurangen Pipes serverade jättegod mat och hotellet har ett fantastiskt Spa!

Tack Åsa L

Hej,

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du uppskattade den historiska miljön, det fräscha badrummet och den sköna sängen. Det är också roligt att höra att du tyckte om maten på vår restaurang Pipes och vårt spa.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Omdömet skrevs 18 september 2024 från mobil enhet

Var här på konferens i två dagar och hade middag ena kvällen i Pipes of Scotland puben, en god hamburgertallrik med urval av ovanligt goda dressingar och sen andra kvällen i deras a la carte restaurang där vinerna imponerade allra mest.
Rummet vackert och smskfullt inrett. Gillar att man bjuder på mineralvatten på rummet här. Det är ett stort plus.
Badrummet kändes nyrenoverat och snyggt.
Största WOW faktorn är hotellets spa. Verkligen värt att ta sig tiden för ett besök här.

Rumstips: Parkering i hotellets garage
Restyp: Reste i arbetet
Tack HerrKson

Hej,

Tack för din underbara recension! Vi är glada att höra att du uppskattade både maten i Pipes of Scotland och våra viner i a la carte-restaurangen. Det är också roligt att du gillade inredningen i rummet och badrummet.

Vi är särskilt glada att du nämnde vår spaavdelning – det betyder mycket för oss att våra gäster tycker att den är värd ett besök!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Omdömet skrevs 23 augusti 2024

.Rummet var inte klart kl 15 - fast det utlovas och garanterats!

MYCKET oljud från torget efter helgens årliga triathlon tävling. Vi borde informerats om detta och getts en möjlighet att byta rum.

INGEN kompensation erbjöds!

Saknar kaffe i lobbyn!

Datum för vistelsen: augusti 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 749yvonne
Calmar Stadshotell, Other på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2024

Hej Yvonne,

Tack för att du skrivit ner hur din upplevelse var hos oss.

Vi beklagar att höra att rummet inte var klart när du kom men hoppas att det löste sig fort.

Tråkigt att det var en del saker som inte uppfyllde dina förväntningar den här gången. Jag ska ta din feedback vidare till respektive avdelningschef för översyn av dina synpunkter.

Det skulle vara kul att få välkomna er tillbaka till oss i framtiden!

Med Vänliga Hälsningar,
Josefin Calmar Stadshotell