Annika R

Möts av öronproppar och golvfläktar. Usch vilken natt.

1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 23 aug. 2024från mobil enhet
Sjukt varmt rum. Var tvungen endera ha fönstret öppet eller höra en golvfläkt.
Fönstret öppet vaknat du av varuleveranser och lastbilar. Mörkt rum och lågt i tak. Det var ca 15 grader ute.
Restaurang erbjöd en hamburgare som var liten som cheeseburgare på MCdonalds för över 200 kr😳. Deppigt.
Resetyp: Reste i arbetet
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front OfficeProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömet
Svarade 27 aug. 2024
Hej Annika
Tack för din recension efter din vistelse hos oss. Jättetråkigt att höra att rummet eller maten i restaurangen inte levde upp till dina förväntingar. Våra rum vetter åt alla håll både ut mot gatan, mot torget, in mot vår innergård och även bakgården. Då vi är beläggna mitt i stan är det en del traffik på morgnarna och varuleveranser är ett måste för att vi ska ha varor hemma för frukost och lunch servering. Vi har dock tagit upp detta med de som levererar varor hos oss att vi önskar att de inte kommer allt för tisigt. Öronproppar är en gästartikel vi har på alla rummen så även bordsfläkt då en del av våra rum som har mycket sol på sig kan upplevas varma.
Vi hoppas vi kan välkomna dig åter vid ett annat tillfälle och vå chansen att ge dig en bättre upplevelse. Mvh Ida Vick, Hotel Chef
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Strawberry Hotels
  • Vio.com
0.9 km från ProfilHotels Calmar Stadshotell
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Hotellet ser från utsidan lite häftigt ut med sina torn. Väl inne är det ett hotell i stort. När vi kom glömde receptionen och fråga vilken frukost tid vi vill ha så när vi senare på kvällen frågade hur det fungerade fanns det bara den tidiga kvar. 7-8,30
Vi hade bokat ett rum för tre personer.
2 st 90 sängar och en bädd soffa Helt ok med sängarna men bäddsoffan var inte uppbäddat så det fick vi höra själva Det fanns extra kuddar och dyl i skåpen så inga konstigheter där. Men så fruktansvärd obekväm bäddsoffa Jag har aldrig varit med om ngt sådant. Fick ligga tvärs över så inte ryggen skulle gå av.
Men det som var värst med hela boendet var luften. Den stod still. Och värmen den var olidlig.
Lösningen från hotellets sida vad då en gammal brummande pelarfläkt stående på golvet (öronproppar fick man också)

Nej efter en hemsk natt och en massa oljud (från fläkten) tar vi oss trötta vidare till Öland och hoppas att gudarna är med oss.

Rumstips: Kom på vintern. Parkering finns inte heller vid hotellet dock en bit bort
Tack laxmamman
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej,
Ber om ursäkt för sen återkoppling på er kommentar efter er vistelse oss hos i somras. Vi ber om ursäkt för att vistelsen inte levde upp till era förväntingar. Vi jobbar ständigt med förbättringar och vi tar detta till oss i en del i vårt förbättringsarbete. Vi ska sjävlklart se över våra bäddsoffors comfort. När det är soligt och varmt på sommaren blir det även varmt inne hos oss på hotellet, likt det blir även i lägenhet och hus. Som en del i vårt förbättringsarbete finns ett stort fokus på ventilation och även se över installation av AC på våra rum som en föjd av varmare sommrar även på våra bredgrader. Tills dess gör vi vårt bästa för att göra det så behagligt som möjligt i våra rum och då är en fläktar på rummet ett komplement. Vänligen Ida, calmar Stadshotell

Omdömet skrevs 3 augusti 2024

Varmt på rummet men gick lätt att lösa genom att öppna fönstret. Skön säng. Bra med vattenkokare på rummet. Välkomnande med en flaska vatten. Häftigt att titta ut och se den ståtliga domkyrkan.
Bra frukost och utmärkt logistik. Inga köer. Snabb påfyllning. Spa avdelningen var värt ett besök. Uppskattade fotbadet.

Rumstips: Unna dig ett besök på spa avdelningen
  • Restyp: Reste med vänner
1  Tack karinsZ8668QU
Calmar Stadshotell, Other på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2024

Tack för dina vänliga ord om din vistelse hos oss.
Det glädjer oss så otroligt mycket att höra att ni hade det trevligt under er vistelse hos oss och jag hoppas vi ses snart igen.
mvh Calmar Stadshotell

Omdömet skrevs 28 juli 2024

Ett medelmåttigt hotell, stor ny, mjuk säng i ett för litet, varmt rum.
Två väskor och rummet var fullt, två fläktar fanns inställt i rummet, en var givetvis lite trasig så fläktbladen slog i vid minsta beröring och otrevligt ljud till följd. Riktigt spännande mitt i natten.
Duschvattnet rann ifrån golvbrunn och toaletten lutade.

Dyrt och inte värt pengarna under högsäsong. Har bott på bättre motell

Tack JonasJonas1337
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2024

Hej Jonas,
Tack för dina synpunkter.
Tråkigt att det var en del saker som inte uppfyllde dina förväntningar den här gången. Jag ska ta din feedback vidare till respektive avdelningschef för översyn av dina synpunkter.
Tack för din vistelse, välkommen åter.

Omdömet skrevs 25 juli 2024

Underbart hotell med fint läge centrum. Parkeringshuset var fullt men det gick bra att hitta en i gatorna i omgivningen

Tack Matti K
Karin Froms-Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2024

Hej Matti,
Tack för dina vänliga ord om din vistelse hos oss.
Vi blir alltid lika glada när våra gäster trivs hos oss, det är ni som gör det möjligt. Jag ska se till att personalen får läsa ditt fina omdöme.
Låt det inte dröja för länge innan vi ses igen.

Omdömet skrevs 17 juli 2024

Väldigt lugnt och charmigt hotell mitt i staden. vi sover med helt öppna fönster och tystnaden är som på landet. Trevlig personal bra mat och mycket charm i byggnaden.

Tack perakepetersson

Hejsan,
Tack för dina vänliga ord om din vistelse hos oss.
Vi är väldigt stolta över vårt fina hotell, och blir ännu stoltare när gästerna håller med oss. Vi tar åt oss av allt ert beröm.
Vi hoppas att vi ses väldigt snart igen.