Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“"Vanlig" mat, men på hög nivå”
Omdöme om Gröna Stugan

Gröna Stugan
Rankad som nr 3 av 145 Restauranger i Kalmar
Certificate of Excellence
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Jag var väldigt nöjd med vårt besök här. Lite krogmeny, men på en högre nivå. Tror alla kan hitta något på menyn, för den är, trots att den är begränsad, precis tillräckligt varierad. Var osäker på om jag skulle ge den en fyra eller femma, för bättre ställen har jag ätit på, och det var kanske inte nödvändigtvis "spännande" mat. Men mycket trevlig personal och så vidare... Så en knapp femma!

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack VeniUltra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (397)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2529 av 397 omdömen

Omdömet skrevs 16 februari 2020

Här serveras alltid vällagad och bra mat. Rimliga priser trots en exklusiv meny. Passa även på att äta lunch om ni har möjlighet. Trevlig och vaken personal.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack petermR2227MB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020 från mobil enhet

En utav Kalmars bästa restauranger. Bra vegetariskt alternativ, trevlig personal, bra viner. Mina kollegor var så himla nöjda också.

Datum för besöket: januari 2020
Tack petericson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 februari 2020 från mobil enhet

Mycket god mat, smakupplevelse med en del riktigt spännande kombinationer. Bra service och trevlig personal.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 829petetw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2020

Prisvärd lunch som alltid är väldigt god och vällagad. Vänlig och uppmärksam personal. Alltid bra vegetariska alternativ. Imponerar även kvällstid.

Datum för besöket: januari 2020
Tack TobbeSWEDEN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gröna Stugan tittade också på

Kalmar, Kalmar län
 
Kalmar, Kalmar län
Kalmar, Kalmar län
 

Besökt Gröna Stugan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt