5uksbl0iod

Inga kontakter

Omdöme om First Hotel Witt
2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 sep. 2024
Gammalt slitet hotell där tiden har stått stilla.
Det finns inga möjligheter att ladda telefonen vid sängen.
Internet gick väldigt trögt.
det var väldigt varmt på rummet, lång väg att gå från hissen
Datum för vistelsen: september 2024
2,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Anette Söderström, General ManagerFirst Hotel Witt, svarade på det här omdömet
Svarade 26 sep. 2024
Hej och tack för din feedback. Tråkigt att du inte verkar nöjd med din vistelse. Jag kontaktar vår internetleverantör och be dem göra en mätning. Internetet ska fungera bra! Vi vet att vi har våra brister med värme och brist på elkontakter. jag hoppas att du använde fläkten som vi har på varje rum och hade antingen hela fönstret öppet alt vädringsfönstret - då blir det bättre. Receptionen hade gärna försett dig med en förlängningssladd om du bett om det. Nästa gång du kommer hit - be om ett rum nära hissen, så ska vi nog kunna fixa det. Välkommen åter!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Strawberry Hotels
Go to your Happy Price
1.0 km från First Hotel Witt
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 26 augusti 2024

Vi bodde två nätter på Hotel Witt. Hotellet har perfekt läge i stan. Det ligger mitt i centrum, en kort promenad från tågstationen och nära till alla sevärdheter som slottet, domkyrkan och Kattrumpan. Servicen var god och frukostbuffén helt OK. Inga extravaganser, men fräscht och trevligt. Witt passar för kortare vistelser. Själva hotellet är i stort behov av renovering: både ytor och inredning är rejält slitet. Den som söker en mer genuin hotellupplevelse får leta någon annanstans.

Tack pdjohansson07
Omdömet skrevs 9 augusti 2024

Hotellet har ingen AC, kan vara bra att ha i åtanke om man har barn & sover 4 personer i ett litet rum. Garaget var 26C i morse och 18C utomhus. Det är det absolut mest trånga garage jag någo sin kört i. Man kommer ner till garaget utan tagg & kan ta en bil och köra iväg - ingen säkerhet där tyvärr. Samma med hiss mm, obehöriga har lätt att komma från olika våningar utan bekymmer.
Badrummet var litet,
ställer man sig upp från toaletten slår man nästan höften i vasken som är i barnhöjd. Vi saknade det mest basic som en penna och att ha en fjärrkontroll som man slapp gå fram till TVn för att kunna få kontakt & byta kanal.
Kanske rätt banala saker att gnälla över, men vill man bo med lite mer bekvämligheter så är detta inte rätt hotell. Vill man bara sova & sen vara nära centrum så är detta perfekt.

• Restyp: Reste med familjen
Tack AngelikaS4
Omdömet skrevs 8 augusti 2024

Dålig extra säng det borde man verkligen byta ut + varmt ute = varmt inne fläkt och öppna fönster hjälpte inte

Tack dlarss608863
Omdömet skrevs 7 augusti 2024 från mobil enhet

Vi tog in på detta hotell eftersom det såg så fint ut på bilderna. Men verkligheten är helt annan. Hela hotellet är så slitet och sunkigt. Vi fick ett rum som luktade avlopp och ventilation det var så varmt i rummet. Fanns en fläkt som fungerade så där. Sängarna verkade va från 80 talet. Spindlar var det i rummet. Och frukosten ska vi inte tala om. Jag tog äggröra vart lite misstänksam den var alldeles blöt och hade en grå färg. Den var helt oätlig. Resten av frukosten var inte mycket att va glad över. Personalen verkade vara störda över att få frågor om maten. Så detta hotell kommer vi inte att bo på något mer.

Rumstips: Saker att undvika är att boka detta hotell
Tack Sightsee55667976811
Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Otroligt dålig luft i rummet och så varmt. Gick inte vara i rummet efter att man hade duschat. När vi alla hade duschat och försökt få på oss kläder vilket var nästan omöjligt i den höga luft fuktigheten fick vi öppna dörren ut i korridoren. Vi fick packa våra saker där.
Spindlar i taket och gick ej att casta TV:N ( OS)

Tack 863admin