Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (506)
Filtrera omdömen
506 resultat
Medlemsbetyg
68
108
175
111
44
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
68
108
175
111
44
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 506 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Bodde bara 1 natt men det var bra. Hotellet tog sitt ansvar när det gäller att erbjuda handsprit i dessa tider. Frukosten var bra, en del att välja på. Trevlig personal bl.a i receptionen. Minus är att det är lite slitet här och var på hotellet. Men det ligger väldigt centralt. Hotellet har några platser i p-hus, tyvärr så var allt upptaget. Vi blev rekommenderade av personalen en parkering som ligger rätt nära som ligger vid vattnet. Vi betalade 30:-/dygn ( grön markering på parkeringen, gul markering är dyrare)

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack halmstadbruden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Bra:
Bastun nyrenoverad
Trevlig personal
Bra läge
Dåligt:
Fallfärdigt-tex smutsig pool & skitiga rum
Trasigt kakel i badrummet
Ingen restaurang
Hotellet verkar sakna en vaktmästare?
Helhetskänslan på hotellet att du bor i ett studentboende

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack annarP2907LF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Som att kliva in på en Finlandsfärja från 1983. Slitet, trasigt, sunkigt, murrigt och smutsigt. Fläckar på lakan och i tak. Blod på dörrkarm i badrum. Hål i väggar. Plankor som saknades i extrasäng osv.
Dessutom varmt som en bastu mitt i sommaren.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack lolahunter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Hotellet har ett stort behov av renovering, inne, ute, badrum och poolområdet. I största allmänhet så känns det väldigt sunkigt och luktar konstigt på rummet som också saknar AC och va extremt varmt. Rummet va också väldigt litet och det gick inte att dra väskan runt sängen utan va tvungen att lyfte över sängen för att få plats. Det som drar upp betyget till en 2 av fem möjliga ca den trevliga personalen och läget som är väldigt centralt

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
2  Tack niklasj390
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020

Jätte bra hotell om man åker med barn Inga problem att få rätt säng även till små barn.
Jättetrevlig personal som alltid ställer upp och försöker lösa problem.
Lagom stor frukost som passar alla både stora och små.
Ända dåliga är att poolen skulle behöva renoveras och ha varmare vatten då barnen tycker det är kalt.
Samt att man efter en lång dag med utflykter saknar restaurang på hotellet.
Försöker alltid boka detta hotell vid resa till Kalmar/öland

Datum för vistelsen: december 2019
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack FredrikG354
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen