Trans-Auto2025

Mat på hotellet

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 3 veckor sedan
Tyvärr en besvikelse. Restaurangen har stängt och nu serveras bara barmeny. Valde en pizza och en öl, var långt ifrån värt pengarna. Pizzan var ett degigt halvfabrikat med gummi liknande ost som körts som hastigast i en micro. Efter en lång dag är det en middag som står högst på önskelistan. Tyvärr Scandic Kalmar, jag väljer ett annat hotell nästa gång jag bor i Kalmar.
Datum för vistelsen: januari 2025
4,0 av 5 bubblorRenlighet
3,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Michelle Berntsson, General ManagerScandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömet
Svarade för 3 veckor sedan
Hej, Det var tråkigt att höra. Vi har en pizzaugn som skall göra våra pizzor riktigt fina. Synd att du inte upplevde det så. Från idag serverar vi en rätt på buffe mån-ons. Välkomna !
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
831 kr
Omdömet skrevs 3 januari 2025

Datum för vistelsen: december 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Michelle Berntsson, General Manager på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2025

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 31 december 2024

Datum för vistelsen: december 2024
  • Restyp: Reste med familjen

Omdömet skrevs 1 december 2024

Datum för vistelsen: november 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2024

Omdömet skrevs 21 september 2024

Trevligt hotell som har både pool och bastu.
Det finns även sällskapsrum med tv , bordtennis , fotbollsspel och andra spel.
Rent och fräscht och kanonfrukost som alltid op scandic. Sovit jättebra under min veckas vistelse här !

Datum för vistelsen: september 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack rogerhenriksson
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2024

Hej Roger
Tusen tack för ni valt att bo hos oss och ert fina omdöme. Låter som ni haft en trevlig vistelse.
Med vänlig hälsning,
Sofia, Scandic Kalmar

Omdömet skrevs 16 augusti 2024

Datum för vistelsen: augusti 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2024