Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tyvärr en besvikelse. Restaurangen har stängt och nu serveras bara barmeny. Valde en pizza och en öl, var långt ifrån värt pengarna. Pizzan var ett degigt halvfabrikat med gummi liknande ost som körts som hastigast i en micro. Efter en lång dag är det en middag som står högst på önskelistan. Tyvärr Scandic Kalmar, jag väljer ett annat hotell nästa gång jag bor i Kalmar.
Datum för vistelsen: januari 2025
Resetyp: Reste i arbetet
Svarade för 3 veckor sedan
Hej, Det var tråkigt att höra. Vi har en pizzaugn som skall göra våra pizzor riktigt fina. Synd att du inte upplevde det så. Från idag serverar vi en rätt på buffe mån-ons. Välkomna !
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga Inspire11941478799 om Scandic Kalmar Väst
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Michelle Berntsson, General Manager på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2025
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
wennerstrommingarna
Omdömet skrevs 31 december 2024
Datum för vistelsen: december 2024
Fråga wennerstrommingarna om Scandic Kalmar Väst
Thojoe01
Omdömet skrevs 1 december 2024
Datum för vistelsen: november 2024
Fråga Thojoe01 om Scandic Kalmar Väst
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2024
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Trevligt hotell som har både pool och bastu. Det finns även sällskapsrum med tv , bordtennis , fotbollsspel och andra spel. Rent och fräscht och kanonfrukost som alltid op scandic. Sovit jättebra under min veckas vistelse här !
Datum för vistelsen: september 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga rogerhenriksson om Scandic Kalmar Väst
Tack rogerhenriksson
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2024
Hej Roger Tusen tack för ni valt att bo hos oss och ert fina omdöme. Låter som ni haft en trevlig vistelse. Med vänlig hälsning, Sofia, Scandic Kalmar
Jonas E
Kumla, Sverige
Omdömet skrevs 16 augusti 2024
Datum för vistelsen: augusti 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga Jonas E om Scandic Kalmar Väst
Scandic Kalmar Väst Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Kalmar Väst, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2024