Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (219)
Filtrera omdömen
219 resultat
Medlemsbetyg
38
90
56
26
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
38
90
56
26
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 219 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2020

Tyvärr var hotellet under all kritik, låg standard på rummen, otroligt lyhört och väldigt enkla rum. En renovering skulle verkligen behövas.
Personalen i receptionen var inte alls tillmötesgående och bjöd knappt på ett leende. Det finns tyvärr mycket som behöver åtgärdas, synd på ett hotell med ett sådant fint läge och lokaler!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Ejorn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Nytt besök på Slottshotellet i Kalmar. Vi blev inte besvikna denna gången heller trots lite andra förhållningsregler, det är ju Coronatider :(
Men annars lika trevligt och bra service som vi vant oss vid vid våra besök i Klamar

Rumstips: Annexet duger gått och ligger lite off så det blir tyst och lugnt med fönster inåt gården
Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Gordonfjant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Vi hade rum 33, ett Superior rum med dammigt spindelnät vid taklampan och en fjärrkontroll som bör rengöras eller bytas ut. TV'n bar minimal, nu är man ju inte på hotellet för att glo på tv men viss klass krävs för det priset.
Litet toa/dusch utrymme. Trevlig personal men kanske inte fel att justera klädseln och frisyren hos vissa, man trodde nästan att en kommit direkt ifrån sängen typ. Hotellet ligger bra annars men kommer inte tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 636perr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Jag och min familj hade under förra veckan bokat in ett rum på anexet. Det fanns varken ventilation där eller fungerande internet. De luktade rök på rummet som de hade försökt få bort med alldeles för starka dofter men ändå inte lyckats helt. Det fanns endast en nykel till rummet. Dessutom var rummet som en studentbostad i dåligt skick inget hotell man kan tipsa andra om vi chekade ut efter en natt där. Dock så var väll frukosten okej.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack alvamatilde
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Vi bodde i budgetrummet och det var helt okej, stort rum med extremt liten TV. Så bo inte här om du vill se på TV. Frukosten var bra förutom kaffet som görs i en gammal dålig automat, påminde mig om konferenser på sunkhotell i industriområden. Köp ny kaffeautomat. Läget är fantastiskt vid parken, man blir glad av att ha så nära till grönska. Totalt sett helt okej.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Johnnybowler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen