Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
140 US$
Se erbjudande
Booking.com
141 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Trip.com
133 US$
Se erbjudande
Hotels.com140 US$
Priceline141 US$
Travelocity140 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 004)
Filtrera omdömen
1 004 resultat
Medlemsbetyg
619
268
90
20
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
619
268
90
20
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 004 omdömen
Omdömet skrevs 29 september 2021

Jag var nere över natten på ett uppdrag. Jag kom mycket sent och var hungrig. Personalen fixade snabbt fram middag trots att det var långt efter den slutat serveras. Rummet var mycket trevligt och kudden var skön (viktigaste av allt). Havsutsikt med soluppgång var en underbar start på kommande dag.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Daydream03097943622
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2021

Vi bodde tre nätter på hotellet och vi trivdes utmärkt med allt, servicen, personalen och boendet. Rummet var välstädat och fräscht, Frukost och middag lämnade inget övrigt att önska, vällagat och smakligt.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack bthulin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2021 från mobil enhet

Supernöjd med natten vi tillbringade på hotellet. Rummet fint och fräscht, hade önskat havsutsikt och det fick vi. Middagen som det bjöds på var kycklingsnitzel och rostad potatis, var också bra. Frukosten är vi nöjda med, förutom äggröran som var alldeles för blaskig.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack ulrikam559
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Ros: Läget är superbra vid vattnet och nära till stadskärnan. Hotellet är charmigt, rummen stora och fräscha. Matsalen är trevlig och man kan sitta och äta ut mot vattnet eller innergård om man vill. Väldigt trevligt. Personalen är ok, varken glada och serviceinriktade men heller inte otrevliga, neutrala skulle jag säga.
Ris: Det är varmt på natten, finns ingen AC och med fönstret öppet så brummar högljudda fläktar eller så har de ställt in vanliga fläktar som låter och blåser på dig. Mörkläggningsgardinerna är taffligt uppsatta och för korta. Pappershållaren i badrummet är trasig och har ramlat ner på den trasiga handtvålsbehållaren.
Maten är det stora riset. Äggröran är troligtvis gjord av ägg på dunk, den är oätlig. Billigt pålägg och billigt bröd, litet utbud. Absolut inte en hotellfrukost man längtar till. De bjuder på em-fika men det är en torr sockerkaksliknande, återigen billigt som bara smakar socker.
De bjuder även på kvällsmat, det smakar som på vilken vägkrog som helst och mättar magen. Helt ok. Men att ha så dålig frukost är inte ok i denna prisklass.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack alexis1000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Hotellet har ett bra läge vid vattnet. Rummen utan havsutsikt har ingen utsikt alls, vårt rum hade utsikt mot soptunnorna på innergården. Rummet i sig var bra. Middagen som ingår i priset var ingen höjdare, en väldigt tråkig buffé, strunta i den om man kan. Det finns trevliga rum att boka mot vattnet.

Rumstips: Välj rum med havsutsikt och skippa buffén!
Datum för vistelsen: juli 2021
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack ingela s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen