Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
154 US$
Se erbjudande
Expedia.com
155 US$
Se erbjudande
ZenHotels.com
158 US$
152 US$
Se erbjudande
SPARA 6 US$
Hotels.com155 US$
eDreams154 US$
Hurb158 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (975)
Filtrera omdömen
975 resultat
Medlemsbetyg
606
258
84
20
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
606
258
84
20
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 975 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2020

Ett toppen hotell på bra läge inrett i marin stil. Många av rummen ligger mot havet. Väldigt trevlig och serviceminded personal som förgyller din tillvaro. Precis intill stadsporten till centrum, nära till gamla stan och Kalmar slott.
Bra mat på hotellet som dessutom ingår i priset.

Rumstips: Önska rum mot havet
Datum för vistelsen: juli 2020
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack jorgendahlgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Hotel Packhuset, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Packhuset, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2020

Tack för din feedbak, den gör oss väldigt glada. Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2020

Jättefint hotel. Superior med egen terrass mot vattnet. Hur jag än försöker finns inget att klaga på. Fick vegomat utan problem. Att äta på rummet gick jättebra. Tyckte det var för mycket folk i matsalen

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Hotellalskare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Hotel Packhuset, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Packhuset, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2020

Vad härligt att läsa att du hade det bra hos oss! Hoppas att vi ser dig här snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020 från mobil enhet

Bodde 4 nätter med rum mot Kalmar sund. Slitet hotell dammigt med stora dammråttor på träbjälkar och i duschen runt fästen på golvet äckligt med tjock gegga runtom. Fin utsikt ändå. Frukost ok. Kaffe o te finns och torra småkakor, inget bakat som det ståratt dom erbjuder. Enkel mat till kvällen. Industri köttbullar. Närhet till slott och Stad.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 247birgittan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Hotel Packhuset, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Packhuset, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2020

Beklagar verkligen att vi inte levde upp till era förväntninar. Vad härligt att ni hade fin utsikt i alla fall. Vår ambition är nöjda gäster och vi är tacksamma att ni ger oss feedbak så att vi kan använda den i vårt förbättringsarbete. Ni är varmt välkomna hit om ni väljer att besöka Kalmar igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2020 från mobil enhet

Hade bokat superior rum mot hamnen. Väldigt små. Instängt, ventilation fanns bara i badrummet, så trots knott var man tvungen att ha öppet på natten.
I coronatider blev man lite ställd att hotellet var fullbokat vilket ledde till mycket folk på kvällsmaten, svårt att hålla avstånd. Frukosten gick bättre ,åt ganska tidigt. Trevlig personal!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Dixan67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Hotel Packhuset, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Packhuset, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2020

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vårt förbättringsarbete pågår hela tiden och sedan ni bodde här har vi satt in ytteligare åtgärder för att miska på trängslen. Vi hoppas att vi får se er här igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2020 från mobil enhet

Sen semester i Kalmar på väg till Öland. Bra hotell vid hamnen i Kalmar. Trevlig altan som utnyttjades eftersom vädret var bra. B ta kvällsmat som ingick i rummet. Rummet var bra tack vare lite större än standard. En liten miss att det inte finns några glas förutom på toaletten. Bra sängar.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 441nilsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Hotel Packhuset, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Packhuset, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2020

Vad härligt att ni kunde njuta av fint väder på bryggbalkongen! Tack för besöket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen