Tantturist
Stockholm, Sverige

Liten pärla

Omdöme om Hotell Hilda
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 juni 2023från mobil enhet
Trevliga rum på tyst gata. Nära Kalmar slott och många trevliga restauranger (dock knappt några som var öppna en söndag tyvärr). Trevlig personal på Kallskänken som visade tillrätta. Rummen är små men trivsamma, bra badrum med dusch. Välstädat
Datum för vistelsen: juni 2023
Go to your Happy Price
1.1 km från Hotell Hilda
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 26 oktober 2022

Helt okej för priset vi betalade för! Några småsaker hade kunnat vara lite bättre. Papperskorgen gick inte att få upp, litet badrum och dåligt internet i vårt rum (informerades dock om detta i receptionen). Annars bra läge och trevlig personal:)

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack Stinasophie
Omdömet skrevs 11 oktober 2021

En av de bättre hotellupplevelserna på länge. Fräscht och rent rum med vissa slitna detaljer. Vårt rum var tyst men jag undrar hur de som bodde under trappan hade det. Fantastiskt goda napoletanska pizzor och riktigt bra ölutbud. Frukosten var kanske inte helt genomtänkt med sitt begränsade utrymme men det mesta fanns med.

Datum för vistelsen: oktober 2021
Tack SwedenTraveller100
Omdömet skrevs 8 oktober 2021 från mobil enhet

Helt fantastiskt! För den lilla summan vi betalade för en natt är det helt klart mer än prisvärt!
Rummen är enkla, men fräscha och har allt man behöver.
Frukosten var magisk!
Personalen var supergulliga och väldigt serviceinriktade.
Ett väldigt trevligt hotell som vi garanterat kommer åka tillbaka till igen!

Datum för vistelsen: oktober 2021
Tack 840camillah
Omdömet skrevs 20 augusti 2021 från mobil enhet

Trevligt litet hotell som ligger centralt i Kalmar. Mycket vänlig personal som välkomnade oss. Gratis parkering (fyra stycken först till kvarn) är ett plus.

På hotellet finns en restaurang som serverar goda pizzor, det finns även en deli.

Rummen ligger utspridda på två trapphus och vårt rum låg mot gatan. Ingen riktig AC så vi hade öppet fönstret under natten. Trafiken var lite störande men det avhjälptes med öronproppar.

Sängarna var mycket sköna och badrummet funktionell. Vi saknade en vattenkokare men fick varmt vatten till våra utflykter i receptionen/restaurangen.

Personalen var över lag mycket vänligt och vi fick intrycket att de verkligen trivdes på sin arbetsplats.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse.

Förbättringspotential finns dock är det gäller städningen, exempelvis var rummet inte helt städat (låg kvar något av inget värde från förra gästerna) och i korridoren utanför rummet stod en obäddad extrasäng under hela vår vistelse samt ett smutsigt dryckesglas.

Likaså var personalen väldigt slö med att plocka undan efter gäster i restaurangen under frukosten. I sig inget värre men det drar ner helhetsintrycket. Kanske är det lite utmattning efter en lång säsong som går ut på ambitionsnivån? :-)

Trots det så var vi mycket nöjda med Hotell Hilda och rekommenderar det varmt!

Datum för vistelsen: augusti 2021
2  Tack sthlminmyheart
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Trevligt hotell i äldre miljö och inga "massor av rum" litet och familjärt med en bra och trevlig restaurang med egen trädgård. Liten men Bra frukost och mycket trevlig personal som ställer upp vid behov. Parkeringen ett plus!

Datum för vistelsen: juli 2021
2  Tack Gordonfjant