Ce S

Sebbe

Omdöme om Rasta Kalmar
1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 3 veckor sedan
Fruktansvärt dåligt. Åt pannbiff med kokt potatis, stekt lök, gräddsås, inlagd gurka och lingon. Vitkålssalladen i buffén stank av överjäst kål och smakade därefter. Pannbiffen var hård och kompakt, serverad med underkokt potatis samt stekt lök som fortfarande var rå. Aldrig mer Rasta
Datum för vistelsen: januari 2025
  • Trip.com
3.7 km från Rasta Kalmar
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 16 augusti 2024

Billigt motell. Eller nej inte ens billigt. Rummet var till synes städat, men när man börjar kolla igenom rummet inser man motsatsen.
Vi börjar i hallen, damm över tavelramen, under fåtöljen med. Badrummet, fogarna EXTREMT smutsiga/mögliga, golvbrunnen missfärgad. Missfärgningar kring duschdörren. Damm i hörn.
Sängen var rent bäddad i alla fall, tills man drar bort lakanen och ser madrassen, fläckar efter diverse kroppsvätskor, inte fräscht.
Damm under sängen med, hyllan bredvid sängen repig.
Sist var rummet extremt varmt, ingen AC på rummen tillgänglig.
Frukostbuffén var undermålig, smaklös ost, margarin stället för riktig smör, skinka som är tunnare än en pappersskiva, ojämnt skuren frukt, ljumna mejerivaror, koncentrat på juice. Listan kan göras lång.
Till det positiva, spegeln i badrummet var ren och kaffet var drickbart.
Kom igen, ryck upp er, ni kan bättre.

Rumstips: Sov inte här
Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Alberto F
Omdömet skrevs 14 juli 2024

Unket ställe,
Mat som skulle komma direkt men tog 40 min att få maten, brödet till salladen tog slut och då var det inte sent på dagen, viss mat var kall,
Laxen borde heta pepparlax gick inte att äta den, dåligt bemötande av personalen när jag klagade och sa bara ”oj ja vi kan inte göra något” bad inte om ursäkt eller kompenserade. Hundar överallt vilket inte var så trevligt när man har allergier. Rekommenderar Ikea som ligger nära mer än den skiten!!

Rumstips: Åk inte dit, välj något annat
Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Milla W
Omdömet skrevs 6 augusti 2023 från mobil enhet

Riktigt billigt o bra övernattningsställe. Fräscha rum med bekväma sängar. Frukostbuffén var ganska liten men egentligen tillräcklig för där fanns vad man behövde. Personalen var jättetrevlig o hjälpsam på alla sätt o vis. Lär nog komma tillbaka

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack 896susannet
Omdömet skrevs 10 maj 2023

Ett enkelt hotell med bra läge nära E22:an. Rummet var ok (109), men med tråkig utsikt på baksidan. Sköna sängar. Inga faciliteter finns på rummet såsom AC, kylskåp och safety. Gratis Wifi som fungerade bra. Rummet städades under vår vistelse, vilket inte sker på alla hotell nuförtiden. Bra med gratis parkering utanför hotellet. Frukosten bra och öppnade redan kl 6.00, vilket passar oss.

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack Coastal824935
Omdömet skrevs 5 maj 2021

Hotellets läge, nära E22 är perfekt om man är på genomresa och det finns en parkering utanför hotellet som är gratis. Frukosten är riklig och det finns både varmt och kallt. Coronaanpassning: Handsprit i gemensamt utrymme. Särskilda rutiner vid frukosten såsom utdelning av bestick, varm mat samt bröd. Rummen är små, men ändå helt ok. Gratis Wifi som fungerar bra. Vi har bott på Rasta vid 2 tillfällen den senaste veckan och vid båda tillfällena var receptionen obemannad, ingen ringklocka finns vid receptionsdisken. Man får stå och vänta på personalen som håller på med andra arbetsuppgifter, man känner sig inte välkommen. Byggnation sker både i butiken på Rasta och nya hus byggs även utanför.

Datum för vistelsen: april 2021
Tack Coastal824935