Gabrielle W
Stockholm, Sverige

Riktigt usel mat

Omdöme om Rasta Kalmar
1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 16 aug. 2020från mobil enhet
Stannade här för ett matstopp, då vi var sugna på husman och trötta på pizza & burgare. Men tyvärr riktigt usel och smaklös mat. Köttbullarna och pannbiffen var helt smaklösa och gråa i färgen, såg ut att ha legat länge. Hit kommer vi inte igen.
Datum för vistelsen: augusti 2020
3.5 km från Rasta Kalmar
Pool
Visa fler hotell i Kalmar
Omdömet skrevs 4 augusti 2020

Vi sov över en natt med min hund.
Den äckligaste frukosten jag ätit och det smutsigaste rummet jag bott i. Fläckiga handdukar, äcklig lukt och klistrigt golv. Fanns hårstrån på handfatet. Dessutom så verkar de ha noll engagemang när det kommer till anpassning av Corona-situationen.

Frukostbuffén var riktigt äcklig och känns som att det är rester de lägger fram. Exempelvis så va deras bakelser vid frukosten oskyddat, helt öppen utan lock och många som säkerligen spottar ut saliv när de pratar och det hamnar på maten. De hade inte ens en gaffel för att ta osten eller redskap överlag för att ta vissa pålägg. Deras glas hade fingeravtryck från fettiga fingrar. Detta är det sämsta ”hotellet” jag någonsin varit på. Dyrt, äckligt och jag bokar aldrig ett rum här igen!

Ohygieniskt, äcklig mat, dålig service och uselt rum för pengarna. 1600kronor för 1 natt och såhär dålig service. Aldrig igen!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack Antonsamuelsson
Omdömet skrevs 25 juli 2020

2 nätter på rasta var 2 för mycket, rummen slitna och sunkiga, tveksam städning. Bra med gratis parkering. Frukosten var gjord för lastbilschafförer, falukorv och stekt potatis, sakna ägg o bacon. Middagen en katastrof "Rastas knaperstekta fläsk med raggmunk". Uppvärmd o seg raggmunk, fläsket vänt i stekpannan, fick be att de stekte om. Sevice??? samma personal till restaurang o reception, lång väntan.

Rumstips: Välj annat hotell
Datum för vistelsen: juli 2020
Tack kent8846
Omdömet skrevs 2 augusti 2019

Läget är perfekt när man ska över till Öland. Frukosten är riklig, det finns allt man kan önska sig, både varmt och kallt. Stor parkering som är gratis för hotellgäster. Bra gratis wifi ingår. All personal som vi har träffat har varit mycket trevliga.
Städningen i de allmänna utrymmena kunde ha varit bättre. Priset är för högt, men det har väl att göra med att vi är mitt i turistsäsongen.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack Coastal824935
Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Rummen och sängarna håller helt okey standard. Det är bra parkeringsmöjligheter utanför. Frukosten håller "Rastaklass", alltså inget märkvärdigt. Det mesta är helt okey, absolut inget extra. Dock alldeles för dyrt.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 967stefanl
Omdömet skrevs 15 juli 2018 från mobil enhet

Ett litet och mysigt hotell som ligger några kilometer från centrum. Familjerummet var helt ok och fräscht. Ej så modernt men det gjorde inget. Familjerummets extrasängar var jätte hårda och dålig ventilation. Fick öppna fönstret för att få in lite luft. Varma dagar kan det bli jobbigt på rummen. Frukosten var toppen och maten övrigt också. Kaffet och godsakerna likaså. Kan tänka mig att bo här flera gånger till men då när det är lite kallare ute.

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack norrlanningarna