Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brända natchchips och fel”
Omdöme om Stars & Stripes

Stars & Stripes
Rankad som nr 118 av 144 Restauranger i Kalmar
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

Brända natchchips och fel öl i glaset och otroligt dyrt. Vi fick in maten innan vi fick drickan. Synd då detta ligger väldigt bra till i Kalmar.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack bokanerja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (47)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 47 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Välj inte Grillat. Någon neon grön dekoration och en lite köttbit. Uselt och dyrt. Inte personalens fel, men ägaren borde se över sin servis och kök.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Cecilia N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021

-Serverades gammal cider gick ut i maj
-skulle få en cola istället hade ännu inte fått den när vi skulle betala.
-osaltade pommes
-väldigt lite grönt till ribbsen

+ avdrag på notan

Datum för besöket: juli 2021
Tack LinneaW51
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2021

Smarrig hamburgare
Mycket trevligt bemötande och härlig atmosfär. Drinkarna är supergoda! Proffsig personal! Tummen upp! ⭐️

Datum för besöket: juli 2021
Tack 69nadjak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2021

Fantastiskt ställe med Kalmars bästa uteservering. Otroligt Trevlig personal och bra utbud på god mat och dryck som även den var i världsklass!! 5/5 rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2021
Tack X5427PVshans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stars & Stripes tittade också på

 
Kalmar, Kalmar län
Kalmar, Kalmar län
 

Besökt Stars & Stripes? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt