Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Omdöme om Slipkajen

Slipkajen
Rankad som nr 2 av 143 Restauranger i Kalmar
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Väldigt trevlig restaurang med fantastisk god mat. Mysig lokal med jättefin utsikt över vattnet och personalen är i världsklass vad det gäller service.
Väl värt ett besök och rekommenderas varmt vid ett besök i Kalmar.

Datum för besöket: maj 2021
Tack liselottesjoholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (119)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 119 omdömen

Omdömet skrevs 29 april 2021

Mycket smakrik och fräsch mat. Vi åt skrejtorsk och Black and White. Mycket bra service. Rekommenderas verkligen.

Datum för besöket: april 2021
Tack monicagQ9847DS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2021 från mobil enhet

Fantastisk mat och kunnig personal! Rekommenderas starkt! Trevlig resturang och personal. Kommer definitivt komma på återbesök!

Datum för besöket: april 2021
Tack ov87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2021 från mobil enhet

Fint ställe som gav ett härligt och fräscht intryck. Lunchen höll dock inte så hög kvalité. Mycket spretiga smaker och såsen var under all kritik.

Datum för besöket: april 2021
Tack janethd2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2021 från mobil enhet

I Corona tider är det hamburgare som gäller här. Jättegoda! Alla i sällskapet var supernöjda! Såväl vuxna som tonåringar! Servicen var toppen! Både proffsig och personlig. Blir absolut fler besök!

Datum för besöket: februari 2021
Tack henriky23
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Slipkajen tittade också på

Kalmar, Kalmar län
Kalmar, Kalmar län
 
Kalmar, Kalmar län
 

Besökt Slipkajen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt