“Perfekt!”

Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 2 februari 2024

Helt otrolig mat, supertrevlig personal och nästan för stora portioner. Exakt såhär jag vill att en thairestaurang ska vara!

Datum för besöket: februari 2024
Tack Caspian D
Jungle Thai Restaurang och bar, Gästservice/reception på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2024

Tack för besöket och den fina recensionen om oss! Hjärtligt välkomna åter när tillfälle ges! 🤗🙏

Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 23 januari 2024 från mobil enhet

Riktigt bra mat! Färska råvaror, grymma smaker. Bra service! Verkligen kvalité från grunden. Vi rekommenderar er verkligen att äta här

Tack alwande
Jungle Thai Restaurang och bar, Gästservice/reception på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade 24 januari 2024

Tack för besöket och den fina recensionen! Hjärtligt välkomna åter! 🤗

Omdömet skrevs 10 januari 2024 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe med vänlig och hjälpsam personal. Priset är i de lite högre segmentet men ändå värt det. Smakade riktigt thailändskt.

Tack MattiasJ730
Jungle Thai Restaurang och bar, Gästservice/reception på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2024

Tack för besöket och den fina recensionen! Hjärtligt välkomna åter! 🙏

Omdömet skrevs 2 januari 2024 från mobil enhet

Min recension baserar sig med focus på restaurangens inställning till utbudet och värderingar framför det traditionell recension som oftast beskriver maten, interiören och service.
På det sistnämnda kan jag svara ok. Priset?? ..för dyrt med tanke på det jag skriver här näst, atmosfären inte ok.

Kvalitet är nyckelordet på denna thailändska restaurang enligt ägaren som jag antar tog hand om mig och min fru vid vårt besök. Då jag efterfrågade en biffrätt så var det inte kvalitativt bra nog fick jag som svar, på denna restaurang satsades det på bl.a. oxfilé och vildsvins file medan biffrätter ratas??.

Atmosfären och Thailand känsla raderas genom europeisk vardagsmusik i bakgrunden, detta försämrade mott omdöme samt genom 10 kr i avgift för ett glas kranvatten😖 det är INTE OK, detta är en snålhet som bedrar vishet.

Mitt stora? är:
prissättning och val av basråvara.
..hur stor % av besökare väljer vildsvin för 360 kr eller oxfilé för 300 kr på en Thailändsk restaurang framför en kyckling- eller scampi rätt för 245 kr???
Mitt tips för att ha jämn ström av kunder istället för tom restaurang som prioriterar ”kvalitet” är att vara en genuin Thailändsk restaurang.
biffrätter bör finnas på menyn
priset bör ligga på strax över 200 kr
vatten 0 kr
bakgrunds musik skall vara Thailändsk
Det är absolut inte fel att erbjuda något utöver det vanliga men som gäst går man inte till en Thai restaurang för att i första hand äta vildsvin eller oxfilé.

Hade det inte varit för kvalitet påståendet, 10 kr för vattnet och den stora tomma restaurangen 99,99% var tomt så hade min reservation sett ut på ett helt annat sett.
Önskar er lycka till med ert val och budskap till oss besökare.

Tack witekl2019
Jungle Thai Restaurang och bar, Gästservice/reception på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2024

Vi är ledsna att vår inriktning på upper-skill thai inte passar er smak och prispreferenser. Men smaken och krav är så olika och delad förstås.

Vårt fokus är helhetsupplevelse och kvalitet, ej vara billigt och halvfabrikat. Det sistnämnda finns redan så många som gör och inget vi har fokus på. Därför har JT funnits i 23 år och fått många utmärkelser genom åren.

Vår vildsvin maträtt har sitt ursprung från Chiangmai där det finns mycket vildsvin och kunskap i tillagning. Dock vill vi använda prima råvaror, t ex färsk vildsvinsinnerfilé från Småland/Sverige när det finns tillgång, i kombination med thailändska kryddor och kokkonst för att skapa matglädje för våra kvalitetmedvetna gäster.

Omdömet skrevs 31 december 2023

Väldigt trevlig och hjälpsam personal. God mat. Väldigt duktiga och engagerade på drinkar, kan verkligen rekommendera att gå förbi och ta en drink.

Datum för besöket: december 2023
Tack Olivia B

Tack för besöket och det fina betyget! Vi verkligen älskar god mat i kombination med drinkar, eller bara chilla med en god drink. Hjärtligt välkomna åter! 🤗

Resenärer som tittade på Jungle Thai tittade också på

Jönköping, Jönköpings län

Besökt Jungle Thai? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt