Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok lunchbuffé ”
Omdöme om Jungle Thai

Jungle Thai
Rankad som nr 15 av 195 Restauranger i Jönköping
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs augusti 5 2017 från mobil enhet

Vi stannade till och hittade denna restaurang genom tripadvisor. Väl på plats möttes vi av en trevlig/spännande entré.

Maten på buffén var ok-medioker. Den lyftes något genom de såser de hade framställda.

Efterrättsbuffén var klassisk och god-ok.

Tack Tomas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleThai, Chef på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Det låter inte som vår normala standard som vi eftersträvar och jobbar för. Ni är välkomna igen en annan gång för ännu bättre upplevelse.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (125)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 125 omdömen

Omdömet skrevs juli 22 2017 från mobil enhet

Jag tyckte inte om detta matställe. Stressad o otrevlig personal. Väldigt lite utbud på mat o sen överkokta nudlar. Inget för mej när rosegarden finns i samma stad

1  Tack Björn J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleThai, Chef på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade juli 24 2017

Hej! Vi, många riktiga gäster och olika guider känner inte alls igen denna okryddiga beskrivning men tur det finns olika kvaliteter på mat och restauranger att välja, vilka ska förstås passa ens preferenser och livsstil. En del vill köra Mercedes eller BMW medan andra föredrar Skoda eller Dacia.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 8 2017 från mobil enhet

Käkade lunch med en vän här. Helt ok buffé men som med de flesta thaibuffeer är det inget som sticker ut. Blir lite brunsås över det hela. Allt smakar lika

Tack Albin E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleThai, Chef på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade juli 8 2017

Vi försöker varierar i både smak och antal olika rätter, varje dag. Grundfilosofin är äkta thai mat med bra råvaror.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 14 2017

Trevlig miljö ,lunchbuffé med mycket att välja på , alltid lika trivsamt och man känner sig välkommen !

Tack Heléne U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleThai, Restaurangchef på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade mars 16 2017

Tack för ditt fina omdöme. Varmt välkomna tillbaka igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 10 2017 från mobil enhet

Första gången i den här staden och valde thailändsk mat vilket var ett mycket gott val. Prisvärt, vällagat och gott. Kände oss väl omhändertagna och fick ett bra bemötande med mycket bra service. Kommer gärna igen!

Tack Barbro B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleThai, Chef på Jungle Thai, svarade på det här omdömetSvarade mars 13 2017

Tack för det fina omdömet! Hjärtligt välkomna igen nästa gång ni är i stan igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Jungle Thai tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Jungle Thai? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt