Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vad är service?”
Omdöme om Brasserie Park

Brasserie Park
Boka bord
Bookatable
Rankad som nr 22 av 208 Restauranger i Jönköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Inte något som Brasserie Park känner till I alla fall. Det spelar ingen roll att maten är god när servisen är ouppmärksam, på gränsen till otrevlig och saknar finess. Kanske var vi inte den typiska gästen som de önskade men nu går vi någon annanstans för kaffe och efterrätt. Synd!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Lovisapop
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (156)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 156 omdömen

Omdömet skrevs 12 november 2019 från mobil enhet

Mycket god mat! Trevlig miljö och trevlig personal. Kommer att gå dit igen vid nästa besök i Jönköping.

Datum för besöket: november 2019
Tack ebbagreta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2019

Jag var här för lunch. Lokalen är trevlig men trång och borden är små. Det är dock mycket trevlig personal och maten är bra. Priset är lite väl högt för vad som serveras men en stark trea blir det.

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Joakim D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2019 från mobil enhet

En evig väntan på en Wallenbergare med rosa innanmäte. Servitörens förklaring var att den bakades i tre (!) timmar i ugnen. Det var tyvärr inte smakligt. Vi har tidigare ätit bra på stället men ikväll blev det inte bra.

Datum för besöket: september 2019
Tack Nomad788184
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2019

Väntade i en evighet, trots kyparens löfte om att det kommer strax. Till slut gick vi. Bättre att säga som det är. Lova inget som ni inte kan hålla. Flera sällskap som kommer senare fick mat före.

Datum för besöket: september 2019
    • Service
Tack Skaldjur
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Brasserie Park tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Brasserie Park? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt