De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Hotels.com82 US$
Priceline86 US$
ZenHotels.com103 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 8 juni 2023

Avbokade mitt rum dagen före ankomst av det enkla skälet, att trots det fanns tillgängliga rum enligt upplysning per telefon, lediga för 1,5 timmes tidigare incheckning, begärde de 300 SEK för att kunna tillmötesgå min önskan.
I sammanhanget helt oskäligt.

Datum för vistelsen: juni 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack KentK482
Madelene Åström, Guest Services / Front Office på Vox Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2023

Hej Kent!
Stort tack för din feedback.

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att detta inträffade, det låter som mycket gick fel och det är tråkigt att det resulterade i att ni ej besökte oss :(

Vi har dock svårt att garantera tidig incheckning dagen innan då vi aldrig kan förutspå att just den typen av rum finns klara vid den önskade tiden om man inte betalar för det.

Jag hoppas du kommer och besöker oss en annan gång istället!
Varmt välkommen

Omdömet skrevs 3 juni 2023 från mobil enhet

Fräscht, trevligt hotell och suverän mat på hotellets restaurang.

Rummen är snyggt designade och känns otroligt rent. Vågat och stilrent inrett.

Maten nere på tillhörande restaurang är långt över förväntan vad man väntar sig av en hotell-restaurang.

skön stämning bland personal.

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack bonathor
Madelene Åström, Guest Services / Front Office på Vox Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2023

Hej Alex!
Stort stort tack för din fina feedback.

Det gör mig så glad att läsa det du skriver och jag är så glad att ni hade en så fin vistelse hos oss.
Jag talar för oss alla när jag säger att ni är mer än varmt välkomna åter!

Ha en fin kväll nu!

Omdömet skrevs 20 maj 2023 från mobil enhet

Vi hade höga förväntningar på detta hotell och hade valt deluxe-rum med utsikt över Vättern.

Utsikten var verkligen magisk och sängarna likaså. Däremot kändes det väldigt snålt att det inte fanns möjlighet att göra kaffe eller te på rummet, det är något som ger det lilla extra. Två duschar var lite lyxigt och kul att man kunde se ut över Vättern från duschen (och toaletten). Dock var duschtvålen slut hos oss (och vanliga tvålen vid handfatet var slut hos våra kompisar) och ärligt talat, betalar man ca 2 300 sek/natten så tycker jag nog att man kan förvänta sig tvål att tvätta sig med.

När man tittade ut över Vättern kunde man lätt tro att man var i Grekland och tittade ut över Medelhavet. Något som förstärkte den känslan, var känslan av att sitta direkt på porslinet på toalettenstolen, eftersom toalettringen var för liten...

Nja, nu har vi besökt VOX och nästa gång vi besöket Jönköping väljer vi ett annat hotell.

Datum för vistelsen: maj 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack ChrisBjo
Madelene Åström, Guest Services / Front Office på Vox Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 maj 2023

Hej
Stort tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback.

Jag blir väldigt ledsen när jag läser din feedback och jag ber hemskt mycket om ursäkt för att er vistelse inte levde upp till varken den standard ni förväntade er eller vad vi förväntar oss att ge till våra gäster.

Jag tar åt mig av all din feedback och jag ska se till att det tas vidare till ansvarig person.

Jag hoppas att ni kan tänka er att ge oss en ny chans.
Maila gärna till oss så kan vi hitta ett sätt att visa hur ledsna vi är för det som inträffat.

Ha en fortsatt fin
kväll och jag hoppas
att vi både hörs av och ses igen!

Vänliga hälsningar

Omdömet skrevs 17 februari 2023

Mysigt, modernt och trevligt bemötande. God frukost och goda drinkar i nya baren. Lika nöjda varje gång! Bra läge när man vill göra saker på stan och nära till stationen och bussar i lokaltrafiken. Kommer snart tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack Louise L
Karin Pettersson, Guest Services / Front Office på Vox Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2023

Hej,

Stort tack för din fantastiska feedback!
Jag blir verkligen så innerligt glad av att se att ni alltid trivs lika bra hos oss varje gång och vad kul att ni gillade vår nya fina bar.

Ni är som alltid varmt välkomna tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning,
Karin Pettersson

Omdömet skrevs 17 februari 2023

Alltid lika trevligt med en vistelse hos er och bra bemötande. Aldrig några problem att få plats med hela familjen. Kuddarna och sängarna är magiska och den nya baren var väldigt trevlig med goda drinkar.

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack 505erical

Hej,

Så roligt att höra att ni har bott hos oss innan och att ni känner att hela familjen har det bra hos oss, håller med om att våra sängar och kuddar är fantastiskt sköna! Vad kul att ni testade på och gillade vår nya bar.

Hoppar verkligen att ni kommer till oss snart igen.

Med vänlig hälsning,
Karin Pettersson