Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny favorit”

La Locandiera Ristorante & WineBar
Rankad som nr 5 av 233 Restauranger i Jönköping
Certificate of Excellence
Prisklass: 16 US$ - 43 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 13 april 2019 från mobil enhet

Fantastiskt goda pizzor. En riktig italiensk restaurang av högsta kvalitet. Service av yppersta klass. Denna restaurang rekommenderas varmt. Vi kommer i alla fall tillbaka snart. Viva Italia.

Datum för besöket: april 2019
Tack Thomas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (259)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 259 omdömen

Omdömet skrevs 8 april 2019

I en rustik och mysig lokal finns denna italienska med utmärkt och prisvärd mat.Åt pasta med halv hummer och husets vin till och allt smakade alldeles utmärkt.Trevlig uppmärksam personal.

Datum för besöket: april 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Hans B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2019 från mobil enhet

Jättegod italiensk mat, mysig miljö och myckt trevlig personal! Åt pasta och en köttbit, drack vin och åt dessert - allt lika gott!

Datum för besöket: mars 2019
Tack Maria A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Vi har besökt denna resturang ett antal gånger o varit mycket nöjda varje gång. Ätit oxfile röding o pizza maten har varit utsökt. En restaurang jag varmt kan rekommendera!

Datum för besöket: mars 2019
Tack Anders J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Gott men överskattat.
Maten är god men inte mer. Dessutom tar de ett par tior för mkt i pris om man ser till kvalitén.

Datum för besöket: december 2018
Tack chrsxross
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Locandiera Ristorante & WineBar tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt La Locandiera Ristorante & WineBar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt