“Gott och trevligt”

Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: La Locandiera är ett familjeföretag som grundades 2013 tack vare ett gott samarbete mellan den tidigare restaurangägaren och företagets nuvarande ägare Cristian. Ifrån början var verksamhetsnamnet La Locanda, som i Italien är benämningen på ett lantligt rustikt värdshus, men då namnet var upphovsrättsskyddat i Sverige ändrades restaurangens namn efter ett par år till La Locandiera. La Locandiera betyder värdshusvärdinna på italienska. År 2015 tar Cristian över hela verksamheten och har drivit den själv sedan dess.
Omdömet skrevs 8 april 2019

I en rustik och mysig lokal finns denna italienska med utmärkt och prisvärd mat.Åt pasta med halv hummer och husets vin till och allt smakade alldeles utmärkt.Trevlig uppmärksam personal.

Datum för besöket: april 2019
    • Mat
1  Tack Hans B
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 7 april 2019 från mobil enhet

Jättegod italiensk mat, mysig miljö och myckt trevlig personal! Åt pasta och en köttbit, drack vin och åt dessert - allt lika gott!

Tack Maria A
Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Vi har besökt denna resturang ett antal gånger o varit mycket nöjda varje gång. Ätit oxfile röding o pizza maten har varit utsökt. En restaurang jag varmt kan rekommendera!

Tack Anders J

Gott men överskattat.
Maten är god men inte mer. Dessutom tar de ett par tior för mkt i pris om man ser till kvalitén.

Datum för besöket: december 2018
1  Tack chrsxross
enricopor, Responsabile relazioni pubbliche på La Locandiera Ristorante & WineBar, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Vi är ledsna att din upplevelse hos oss inte levde upp till förväntningarna! Hur kan vi förbättra oss till nästa gång? Snälla maila oss på info@lalocandiera.se och berätta mer

Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Trevlig miljö och bra akustik trots fullt. Menlös förrättsallad med mozzarella och tomater. 3 av 4 huvudrätter ok men inte mer, den 4:e var en pizza som var väsentligen svart på undersidan. Opersonlig service. Återvänder knappast.

Tack PNiB

Hej Byrpat, tack för din feedback! Kan du snälla höra av dig och berätta mer i detalj vad som hände? Skicka gärna mer detaljer på info@lalocandiera.se

Resenärer som tittade på La Locandiera Ristorante & WineBar tittade också på

Jönköping, Jönköpings län

Besökt La Locandiera Ristorante & WineBar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt