Bo Waller

Fin camping nära E4

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 aug. 2020från mobil enhet
Trevlig och bra belägen camping nära E4. Fina och välskötta platser med utsikt över badsjö. Trevlig och välkomnade personal.

Både ställplatser och rymliga husvagnsplatser, flera i direkt anslutning till sjö.
Datum för vistelsen: augusti 2020
    890 kr
14.0 km från Lovsjöbadens Camping
Visa fler hotell i Jönköping
Omdömet skrevs 24 juni 2018 från mobil enhet

Behövde en natt i Jönköping, det blev denna lilla mysiga pärla med tält. Ligger precis vid sjön. Finns både stugor med olika standard och campingplatser att hyra likaså kanoter och kajaker. Finns en liten badstrand.

Rena och snygga serviceutrymme, en femma för varmvattensusch.

Enda negativa är litet utbud av livsmedel. Men å andra sidan finns en mack ett par hundra meter bort som har det mesta.

1  Tack MiaP234
Omdömet skrevs 18 juni 2018

Stannade 1 natt med tält på denna mysiga lugna camping. Finns allt man behöver och är rent och fräscht. Kajak, kanot och båtuthyrning. Ligger alldeles intill en lugn badsjö. Bra serviceinrättningar. Möjlighet till stughyra. Prisvärt och trevligt! Kan klart rekommenderas!

2  Tack Göran S
Omdömet skrevs 17 juni 2018

Camping i vår smak, liten och pittoresk med trevlig personal och inte så stimmigt som många campingar kan vara. Rent och fräscht dock litet utbud av matvaror men macken några hundra meter bort hade det mesta. Undertiden som våra barn var på dreamhack i Jönköping passade vi på att tält under 1 natt och hittade denna mysiga camping. Nära till E4 vilket jag anser är positivt då det gick snabbt att komma ut på motorvägen och in till Jönköping. På campingen fanns kanoter, kajaker och roddbåt att hyra för att ta sig ut i sjön. Trevlig badplats och fiske. Då vi inte hade något bokat för midsommar passade vi på att boka in en stuga under denna helgen innan vi åkte.

Rumstips: Sjö och naturnära
2  Tack angelasN7322LB
Omdömet skrevs 6 september 2017 från mobil enhet

Toppenställe! Rent och snyggt i duschar och på toaletter! Platta platser i princip överallt! Möjlighet till bad! Supertrevlig personal!! Bara +++++ Har varit här 3 gånger och vi kommer mer än gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Birgitta H
Omdömet skrevs 11 augusti 2017

Underbart ställe där man kan koppla av från allt. Underbar insjö med bra bad och skog runt i kring. Underbara människor som driver Campingen med kärlek. Vill man ha puls så finns Jönköping 15 km bort med bland annat det stora köpcentrat
A6.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack Pinnen73