Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (36)
Filtrera omdömen
36 resultat
Medlemsbetyg
17
13
5
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
17
13
5
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 36 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2017

Underbart ställe där man kan koppla av från allt. Underbar insjö med bra bad och skog runt i kring. Underbara människor som driver Campingen med kärlek. Vill man ha puls så finns Jönköping 15 km bort med bland annat det stora köpcentrat
A6.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack Pinnen73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Mysig familje camping med trevlig personal. Bra sanitärt och jättebra promenadstråk. Gångavstånd till en restaurang. Det fanns även möjlighet att beställa pizza i receptionen. Stannade bara en natt då vi skulle vidare .

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Anne S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2017

Trevligt ställe med vänlig och hjälpsam personal på bra läge. Lätt att hitta. Snyggt och prydligt dock något slitet. Fin natur med sjö och skog. Lugnt och skönt. Det enda jag saknade var närhet till något ordentligt matställe när man inte vill eller orkar grilla/laga mat själv någon kväll.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack Jeafridh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Trevlig camping med oerhört serviceinriktad personal. Vi bodde i stugorna som är utrustade med toa, dusch, litet kök med kyl och Micro och våningsängar. Allt är rent och snyggt. Hundar får vara med i stugorna. Grill finns att låna. Badplats och promenadslingor i fin natur. Kommer gärna tillbaka hit.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack MN1963
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2017

Hade husvagn och sov här i två nätter. Mysig camping med en liten liten butik i samband med receptionen. Inte långt till bensinstation med butik men lite mer varor hade inte skadat. Duschen kostade pengar.
Ville man ha wifi fick man sitta ett par meter från receptionen som för övrigt hade en trevlig personal.
Vi hyrde även en liten båt och rodde ut en sväng på sjön. Helt ok och soft och eftersom vår dotter hittade en kompis direkt så funkade det bra!

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Renlighet
    • Service
Tack Jesssican
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen