Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En OK tillställning”
Omdöme om Sjön

Sjön
Rankad som nr 20 av 200 Restauranger i Jönköping
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juli 2020

Sjön har sitt ursprung som Tommy Myllymäkis "fine-diningkrog" och har ett av Jönköpings bästa läge.
Krogen har dock fallit in i en ytterst enkel matlagning. Det serveras bra råvaror, men på en nivå som en matintresserad amatör kan ordna i sitt eget kök. Det är uppenbart att de "nya" ägarna inte själva har vare sig kunskap eller ambition att servera en matupplevelse. Denna upplevelse som fortfarande saknas i Jönköping.
Personalen strålar inte riktigt av glädje och kunskapen om mat och vin är inte riktigt vad den borde vara.

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Hajen62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (350)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 350 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2020

Vi var på sjön torsdag den 23/7 och det var lagom mycket folk trots bra väder och en magisk solnedgång. Snabb och trevlig service och väldigt bra mat. Förrätt toast Skagen och h-burgare, entrecote samt signaturrätten röding.
Bra förlag på vin samt även bra temperatur på både rött och vitt vin.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 705miak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Små portioner, och dålig service.
Blir inte några fler besök för vår del

Fantastik utsikt, men den är ju gratis

Datum för besöket: juli 2020
3  Tack ANKA54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2020

God mat, trevlig personal, som dock var för få vid kvällsrusningen framåt 19.30. Lång väntan för ankommande och sittande gäster. Men det gjorde inget, för vädret och strandstämningen kompenserade.
Läcker design på inredning och mattillbehör.
Ganska höga priser på mat och dryck.

Datum för besöket: juli 2020
Tack john peter l
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Läget är magiskt, maten var riktigt god och prisvärd. Men tafflig och oinspirerad service drar ned betyget. Att lämna kvar all disk på grannbordet, under hela middagen är snudd på skandal och otroligt nonchalant. Läge att vässa servisen rejält till nästa gång!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack ReDiMare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjön tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Sjön? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt