Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra!”

Aqua Dinner & Drinks
Rankad som nr 2 av 217 Restauranger i Jönköping
Certificate of Excellence
Kök: Skandinaviskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Supergod mat och duktig personal. Lokalen kanske inte den mysigaste men helt okej. Något minus för ingen betalning vid borden men drar inte ner totalbetyget! Fantastiskt god mat.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Josefine P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (189)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3640 av 189 omdömen

Omdömet skrevs 14 mars 2018

Bra service och miljö men blev besviken på mitt val. Schnitzeln som var mycket riklig var ok men med tillbehör som stekt potatis och bea blev det i min smak väldigt "fettigt".! Hade önskat att man kunde välja andra lite fräschare tillbehör.

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lenam798
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe, vi åt skaldjurstoast som förrätt.
Frun åt Gös som var mycket vällagad och god. Själv åt jag en Schnitzel som var jättegod. Trevlig personal lugn stillsam miljö trots att det var nästan fullt.
Kan rekommenderas.

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack markorova
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2018

Käkar oftast på lunchen. Bra service, trollar oftast fram ett bord som inte ser ut att finnas när stället är proppfullt. Schysst färdig salladsskål med en bra blandning på nyttig sallad, bönor, fetaost och vinägrett. Maten är alltid god, schyssta pasta-alternativ också. Modern miljö man trivs i.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Krister K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018 från mobil enhet

Åt med min man. Vi beställde in schnitzel båda två. Den var så goood!! För att inte tala om deras bearnaisesås, mums. Gå hit och ät!!

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack 814isabelln
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Aqua Dinner & Drinks tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Aqua Dinner & Drinks? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt