De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
StayForLong
ZenHotels.com
Trip.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Lagom stort hotell med bra personal som har ett trevligt bemötande. Rummen lite slitna men rent & snyggt & underbart sköna sängar! Frukosten har bra utbud & fräscht likaså toppen mat om man vill äta middag på hotellet! Så många + till detta hotell & vi kommer flera ggr åter :)

Tack nettan72a
Hotel Savoy, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Savoy, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2023

Hej,
Tack för fint betyg.
Så roligt att höra att ni trivdes hos oss , ni är varmt välkomna tillbaka till oss :)
Mvh,
Sandelia, Hotel Savoy.

Omdömet skrevs 5 augusti 2023

Mycket trivsamt, hotell med bra och god fukost samt trevlig relaxavdelning. Kan verkligen rekomendera det här hotellet. Vi är mycket nöjda med boendet och ldet centrala äget. Trevligt och bra bemötande.

• Restyp: Reste med familjen
Tack piandhson
Hotel Savoy, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Savoy, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2023

Omdömet skrevs 4 augusti 2023

Trevligt hotell med relaxavdelning.
Minus att det inte fanns gemensam bastu. Bra läge om man vill besöka stan eller Tändsticksområdet. Gatuparkering fanns strax utanför.
Enkel men helt okej hotellfrukost.

Tack annaleek664

Hej Anna,

Omdömet skrevs 25 juli 2023 från mobil enhet

Vi hade ett rum för fyra personer och en hund. Alla hade riktigt bekväma sängar, även barnen som uppskattade att slippa bäddsoffa, (fick riktiga extrasängar).
Hunden kunde följa med in på frukosten, det fanns en avdelning av restaurangen vi kunde sitta.
Hotellet var lugnt och tyst, trots mitt i stan. Rummet var dock något varmt.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Asa123qq
Hotel Savoy, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Savoy, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2023

Omdömet skrevs 22 juli 2023

Det trevligaste hotellet vi bott på med vår hund! Välkomnades av personalen, fanns vattenskål och handduk för smutsiga tassar nere i lobbyn. Mycket bra rum utan lockande sladdar för rastlösa hundtänder! Välfylld frukostbuffé dit vovven också var välkommen. Läget på hotellet var också väldigt bra, nära till det mesta.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack F5335NIchristian