Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Strawberry Hotels
950 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 10 mars
Booking.com
884 kr
Frukost ingår
Expedia.com
883 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (635)
Filtrera omdömen
635 resultat
Medlemsbetyg
169
208
164
65
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
169
208
164
65
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 635 omdömen
Omdömet skrevs 23 juli 2023 från mobil enhet

Man får väl det man betalar för. Ärligt talat så tycker jag att hotellet är för dyrt med tanke på den låga standarden, men det är ett av de billigaste i staden tror jag och ett av de hotell man får ha med sig husdjur. Det var otroligt varmt i rummen, vilket ledde till att det var svårt att sova.

Äter man växtbaserat som oss så finns det inte mycket att välja på till frukost.

Personalen är dock helt fantastiska! Både personalen i receptionen och de som arbetade i restaurangen! ☺️

Datum för vistelsen: juli 2023
Restyp: Reste med familjen
Tack VeganSara88
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 juli 2023

VÄLDIGT LYHÖRT, man hör allt som händer i rummen bredvid, i rummen på våningen över och våningen under samt vad som händer i korridoren. Du hör även allt som händer utanför då hotellet omges av flera trafikerade gator.
Kranen i badrummet (antagligen inte original) var alldeles för liten så det är omöjligt att tvätta händerna under då strålen är för nära väggen.

Trevlig personal i receptionen vid utcheckning.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack johanjohansson3
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 maj 2023

Mycket bra övernattningshotell, ligger ganska centralt och bra. Finns bla en bra pizzaresturang i närheten . Sköna sängar . Bra bastu, synd inte poolen var öppen. Priset var väldigt bra. Blir säkert mer besök

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Ulf H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 maj 2023

Städning fanns efter 3 dagar, lampor ur funktion/går ej att tända. Felplacerade lampor i sängen som man skallade, eluttag som lossnade om man tog ut sladden.
Inga skohorn,hängare eller kyl på rummet..

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack LuddeochEmily
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 april 2023

Hotell med ganska enkel standard men det mesta man behöver finns. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Vi fick ett rum inåt gården som var tyst och lugnt.
Frukosten är också av det enklare slaget, man kan äta sig mätt men förvänta er inga exklusivare sortiment.
Hotellet ligger rätt nära stadens restauranger och shopping.

Rumstips: Parkera på gatorna runt omkring, gratis mellan kl 18 och 09
Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Kenneth A
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen