Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Strawberry Hotels
950 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 10 mars
Booking.com
884 kr
Frukost ingår
Expedia.com
883 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (635)
Filtrera omdömen
635 resultat
Medlemsbetyg
169
208
164
65
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
169
208
164
65
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 635 omdömen
Omdömet skrevs 5 maj 2023

Mycket bra övernattningshotell, ligger ganska centralt och bra. Finns bla en bra pizzaresturang i närheten . Sköna sängar . Bra bastu, synd inte poolen var öppen. Priset var väldigt bra. Blir säkert mer besök

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Ulf H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 maj 2023

Städning fanns efter 3 dagar, lampor ur funktion/går ej att tända. Felplacerade lampor i sängen som man skallade, eluttag som lossnade om man tog ut sladden.
Inga skohorn,hängare eller kyl på rummet..

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack LuddeochEmily
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 april 2023

Hotell med ganska enkel standard men det mesta man behöver finns. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Vi fick ett rum inåt gården som var tyst och lugnt.
Frukosten är också av det enklare slaget, man kan äta sig mätt men förvänta er inga exklusivare sortiment.
Hotellet ligger rätt nära stadens restauranger och shopping.

Rumstips: Parkera på gatorna runt omkring, gratis mellan kl 18 och 09
Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Kenneth A
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 april 2023

Okey, men bokar familjerum ska man få 4 sängar av normalstandard inte extrasängar i ett dubbelrum.

Annars var hotellet okey för de vi hade de till och bra frukost.

Baren kunde haft fler alternativ för dem som ej dricker öl

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack troppen930232
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 mars 2023 från mobil enhet

Helt ok hotell med centralt läge. Supertrevlig personal i receptionen. Hotellet har dock ingen egen restaurang, men det går att beställa enklare rätter i receptionen - även varm mat. Rummen helt ok, men sängarna inte så sköna. Ganska tunna täcken också. Obegripligt att det inte finns skohorn på rummet. Frukosten helt ok, men äggröran mer lik omelett.

Datum för vistelsen: mars 2023
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack Backis63
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen