Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com102 US$
Priceline102 US$
Hotels.com102 US$
eDreams103 US$
Travelocity102 US$
Orbitz.com102 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (600)
Filtrera omdömen
600 resultat
Medlemsbetyg
163
197
156
58
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
163
197
156
58
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 600 omdömen
Omdömet skrevs 7 augusti 2020

Först och främst: Tack till den trevliga, vänliga och omtänksamma personalen. Bra läge, vi stördes inte alls av trafiken. Bra ljudisolerat kanske. Frukosten var helt OK. Att den måste corona-anpassas förstår varje tänkande människa. (vilket uppenbarligen inte alla är).

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack kristiansen66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Catarina Halldén, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2020

Tusen tack för positiv feedback!
Det gläder oss att ni kände er varmt välkomna till oss och att personalen tog väl hand om er.
Välkomna tillbaka!
Catarina med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Prisvärt mellanklasshotell 15 minuters gångväg från centrum. Bra rum med mycket sköna sängar. Begränsad frukost med tanke på Covid-19. Det visste vi i förväg, så det kändes helt okej. Färdigbredda smörgåsar, ägg, frukt, yoghurt, flingor, juice, kaffe, te m.m. I normala fall erbjuds säkert varma rätter också. Lite slitet , men rent ocj snyggt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack aleana2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Stannade oplanerat över natten och fick ta det som fanns.
Tråkig och okunnig personal i receptionen.
Små rum och ännu mindre badrum. Bristande städning.
Ingen ventilation och stökig nattrafik gör att man inte kan ha fönstret öppet gör att det blir varmt och luften i rummet tar slut.
Sängarna var sköna. Hyfsat TV-programutbud.
Kass frukost "pga" Corona. Dock var det ändå trångt i matsalen och runt "buffén" som inte fanns, men där man ändå tog av det blygsamma utbudet.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Annika N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Helt ok hotel, 15 min promenad till centrum. Väldigt dålig frukost, fanns bara torra mackor, ägg och kaffe. Anställda var trevliga samt bemötande var bra. Finns mycket bättre hotell. Läge var helt ok.

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Gintamber
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Bodde här en natt med familjen. Är van att bo på hotel och vet att comfort har lite lägre standard.
Rymliga rum men dock slitna och inte så bra städade. Sa till i receptionen och ända svaret var att hotellet är fullbokat så fanns ingen chans att få ett nytt rum.
Frukosten var under all kristik även med förståelse för Corona.
Torra tråkiga smörgåsar smoothie som var slut. Efter en snabb yoghurt så var man snabbt upp på rummet igen.

Det positiva var läget och att parkeringen på gatan var billig. Inte värt att ta hotellets parkering.

Vi kommer inte komma tillbaka till detta hotel.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack kmb543
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Catarina Halldén, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2020

Tack för att ni tog er tid att ge oss er feedback!
Jag är verkligen ledsen att ert rum inte var städat så bra som man skall förvänta sig, och vi ska då se till att berörd personal blir informerad och se över våra rutiner.
Vi valde att göra vår frukost så corona säker som möjligt under denna pandemin och tog då beslutet att förbereda frukosten så att den är så säker som möjligt för våra gäster. Denna veckan har vi åter startat upp med vår härliga frukostbuffé så jag hoppas att ni kan ge oss en möjlighet att visa att vi kan mycket bättre.
Catarina med personal.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen