AnnaResa
Stockholm, Sverige

Bra hotell för en natt på genomfart

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 17 aug. 2024från mobil enhet
Härlig utsikt åt alla håll, moderna och fina lokaler i stort. Rummet på 11:e våningen var relativt rymligt för oss som familj på tre, med en bäddsoffa man kunde fälla ut. Städningen var lite sådär, hårstrån och dammtussar under sängen. Vi var inte beredda på att det skulle vara discodunk hela kvällen (fredagkväll) men det störde som tur var inte sömnen. Bra frukost men mycket folk i olika större sällskap som det kan vara på större hotell. Bra parkeringsmöjligheter i ett kommunalt garage under hotell som tar en ändå upp till rummet.
Resetyp: Reste med familjen
Matilda Käck, Gästservice/receptionQuality Hotel Match, svarade på det här omdömet
Svarade 19 aug. 2024
Tack för en fin och konkret återkoppling, vi älskar feedback. Härligt att ni hade en fin vistelse hos oss. Hoppas att vi ses igen!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.2 km från Quality Hotel Match
3.1 km från Quality Hotel Match
Djur tillåtna
  • Scandic Hotels
0.2 km från Quality Hotel Match
Booked a night at these cabins to split up the drive from Stockholm to Gothenburg.
13.1 km från Quality Hotel Match
  • Scandic Hotels
4.1 km från Quality Hotel Match
4.4 km från Quality Hotel Match
3.4 km från Quality Hotel Match
Visa fler hotell i Jönköping
Omdömet skrevs 11 augusti 2024

Bo inte här en lördagsnatt. Den höga musiken från en närliggande nattklubb höll oss vakna fram till kl tre på natten. Hotellet borde informera om detta innan man bokar. Blev bara fyra timmars nattsömn. Så bo inte här en lördagsnatt på sommaren.

Tack Ann-Christin N
Matilda Käck, Gästservice/reception på Quality Hotel Match, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2024

Tack för din återkoppling Ann-Christin. Ja men det stämmer, vi är ett hotell som ligger mitt i händelsernas centrum och under sommaren vaknar staden verkligen till liv, vilket vi älskar. Beklagar dock om det störde er nattsömn. Hoppas att vi får se er hos oss igen.

Omdömet skrevs 10 augusti 2024 från mobil enhet

Stannade en natt på detta hotell med fantastisk utsikt och en liten guldkant på vardagen. Enkelt med parkering och inte särskilt dyrt. Restaurangen är ett måste att prova med helt vanliga hotell restaurang priser och frukosten precis som ett Quality hotell ska vara. Du hittar allt du behöver och lite till. Bara svart kaffe i maskinerna men gott kaffe.

Personalen var jätte trevliga och behjälpliga- alla från receptionisten till servitrisen till frukost värdinnorna.

Passa på att besöka Tändsticksmuseet- man lärde sig en del:).

Tack Meander13233654434
Matilda Käck, Gästservice/reception på Quality Hotel Match, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2024

WOW, tack! Vilken fantastisk återkoppling, helt underbart! Det är precis så vi vill att det ska vara att uppleva Match. Ser fram emot ert nästa besök.

Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Bodde här en natt med min 11-åriga son. Vårt rum, ett standardrum, var OK, varken mer eller mindre, men utsikten var desto bättre. Vi bodde på våning 9 och hade fin utsikt över både vättern och Jönköping i östlig riktning. Jag trodde det låg lite avsides från stadskärnan men ligger perfekt till.

Smidigt med parkering i Garaget (ej i hotellets regi) och enkelt att checka in i appen som du även kan använda som rumsnycket. Dock hjälpte inte detta då man ändå var tvungen att ha ett nyckelkort för att slå på strömmen så det blev en extra tur ner till receptionen (Detta är det enda jag eg har att anmärka på).

Frukosten var toppen. Otroligt mycket att välja på bland både varmt och kallt. Många goda smoothies och juicer. 👍

• Restyp: Reste med familjen
Tack petger7
Matilda Käck, Gästservice/reception på Quality Hotel Match, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2024

Tack för en fin och saklig återkoppling. Härligt att se att ni hade en fin vistelse hos oss och uppskattade både utsikt och frukost lite extra. Hoppas att vi ses igen!

Omdömet skrevs 3 augusti 2024

Tyvärr inte den trevligaste hotellupplevelsen. Personalen inte särskilt serviceminded från start, ett fel i systemet som hon sen sa, gjorde att rummet inte såg ut att vara klart när vi kom men hade de bara lyft luren för att kolla med de som iordningställde rummen så hade man avhjälpt problemet. Istället fick jag och barnen sitta och vänta och inte så heller att de kunde komma till oss när det var klart utan vi skulle själva ställa oss i kö och kolla om det var klart. Fick tillgång till rummet sen långt efter 15. Saknades sen även tillräckligt med toalettpapper och handdukar bara till två men vi var tre. Jättefin utsikt men det hjälpte inte helhetsupplevelsen dessvärre :/

• Restyp: Reste med familjen
Tack V8338MH
Matilda Käck, Gästservice/reception på Quality Hotel Match, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2024

Tack för återkoppling och feedback, vi älskar feedback och det är så vi lär och tar oss framåt vilket vi hela tiden strävar efter. Vi är mitt uppe i vår högsäsong och har haft lite utmaningar med våra system vissa dagar. Verkligen beklagligt om det drabbade er och om ni fick vänta på rummet, så önskar vi så klart inte att det ska vara. Hoppas att vi får se er hos oss igen så vi kan visa att vi kan bättre.

Omdömet skrevs 29 juli 2024

Bra sängar, sköna sängkläder, bra TV, fin utsikt och bra centralt läge. Fin restaurang/frukost.

Vårt rum hade en gnisslande dörr till rummet, fixa det till nästa gång så är allt toppen.

Datum för vistelsen: juli 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mmolle687558

Tack för din återkoppling, vi älskar feedback. Härligt att se att ni hade en fin vistelse hos oss. Vi ska genast se över gnisslet :)