goranandersson2023

Bra nattsömn, men enkel service och små hotellrum för priset.

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 7 aug. 2023
God sovkomfort. Trångt med stor packning. Simpel middag. Bra läge i Jönköping. Saknar tydlig info om antal övernattande. Missförständ om tre övernattande. Nära till Jönköpings centrum. Lågt pris, men inte sä lågt som vi trodde.
Datum för vistelsen: juli 2023
4,0 av 5 bubblorRenlighet
3,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Good Morning Jönköping, General ManagerGood Morning Jönköping, svarade på det här omdömet
Svarade 9 aug. 2023
Tack för att du tog dig tid att kommentera efter din vistelse.
Vi har tagit del av ditt omdöme. Önskar du utveckla vad som gick fel under din vistelse får du gärna återkoppla direkt till mig.
036-341890
Trots det som hänt så hoppas vi att ni ger oss möjligheten att imponera er nästa gång.
Med vänlig hälsning
Anette Good Morning
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.2 km från Good Morning Jönköping
  • Scandic Hotels
5.3 km från Good Morning Jönköping
Visa fler hotell i Jönköping
Omdömet skrevs 10 juli 2023

Dålig frukost. Allt slut och inget fylldes på trots att det var 1 timme och 10 min kvar av frukosten. Vi sa till men inget hände. All juice var slut, äggröran slut, croissanter slut, fanns ingen sylt till de få kalla pannkakor som var kvar… jag kan fortsätta.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack bodinlina
Good Morning Jönköping, General Manager på Good Morning Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2023

Tack för dina synpunkter.
Vi strävar alltid efter att ge våra gäster bästa möjliga trivsel och bekvämlighet, men dessvärre misslyckades vi denna gång. Det är vi väldigt ledsna för.

Omdömet skrevs 10 april 2023

Fräscha rum, bra utbud på frukostbuffén, bra med parkering. Som glutenallergiker var det riktigt trevligt att se glutenfria alternativ (hårdbröd och müsli) utan att behöva säga till om det. Hotellet ligger strax utanför centrum men jag väljer hellre det än att inte kunna parkera min bil.

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste ensam
Tack vikingstal
Good Morning Jönköping, General Manager på Good Morning Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2023

Tack för att du har tagit din tid till att utvärdera din vistelse.
Vi är så glada att du trivts hos oss, att vårt hotell blir så uppskattat värmer verkligen. Vår frukost är något vi är speciellt stolta över och blir extra glada att du noterat det.
Jag hoppas vi får äran att välkomna er igen.

Omdömet skrevs 9 mars 2023

Ok, vet inte vad jag ska skriva men generellt kändes det lite sunkigt, små rum, hårda obekväma sängar. Trevlig hjälpsam personal. Torftig frukost. Men för priset kändes det ändå rimligt, kommer säkerligen tillbaka!

Datum för vistelsen: mars 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack j0hannarydberg
Good Morning Jönköping, General Manager på Good Morning Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 11 mars 2023

Tack för att du tog dig tid att kommentera efter din vistelse.
Vi är så glada att ni trivdes med eran vistelse och hoppas att ni kommer och hälsar på oss snart igen.

Omdömet skrevs 20 december 2022

Allt bra förutom lite oljud från ventilationen och restaurangen men det var på grund av renovering så det kommer att bli mycket bra efter renovering
en sak som jag tycker skall finnas kvar som alternativ är frukostposen det var mycket bra för min del

Datum för vistelsen: december 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack mikaelsvahn
Good Morning Jönköping, General Manager på Good Morning Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2022

Vi blir alltid glada av att höra hur våra gäster haft det hos oss. Tack för ditt omdöme.
Frukostpåse erbjuder vi alltid om man önskar.
Vi hoppas att vi ses väldigt snart igen.

Omdömet skrevs 20 oktober 2022 från mobil enhet

Fyller sin funktion med en natts sömn. Skön säng. Bra parkeringsmöjlighet. Ingen lyx men funkar.
Killen i receptionen verkar reko och engagerad.
Jobbigt pip i dörrlåsen.
Sparsam meny, bar och inredning. På frukosten bjöds det på standardutbud.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack S7881DKsandraa
Good Morning Jönköping, General Manager på Good Morning Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2022

Tack för att du har tagit din tid till att utvärdera din vistelse.
Härligt att ni tycker att vi i personalen gav ett bra bemötande till er, det är väldigt viktigt för oss.
Jag hoppas vi ses snart igen, välkomna åter.
Med vänlig hälsning