brittapersson
Skövde, Sverige

Elmia Jönköping Scandic

Omdöme om Scandic Elmia
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 okt. 2024
Bötfälldes på parkeringen då vi registrerade en siffra/bokstav fel. Vi uppfyllde villkoren att parkera gratis dvs övernattade på hotellet. 800kr i böter. Gick inte att rätta, vårt eget intresse att göra rätt. Kvitto på registreringen gick inte att få!
Datum för vistelsen: oktober 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Ulrika Vestin, General ManagerScandic Elmia, svarade på det här omdömet
Svarade 29 okt. 2024
Hej
Parkeringsbot är väl det tråkigaste som finns, så jag förstår frustrationen.
Villkoren är att parkera på angiven plats, dvs att man står rätt i en ruta och att man har registerat sin bil med rätt registreringsnummer. Det är klart att det kan kännas fel och orättvist men förutsättningen är alltid att att man registrerar rätt nr och att man startar parkeringen. Utan dessa element så betraktas det tyvärr som felparkering av parkeringsbolagen.

Hälsningar
Ulrika Vestin
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
    940 kr
  • Trip.com
  • Scandic Hotels
3.9 km från Scandic Elmia
4.4 km från Scandic Elmia
Booked a night at these cabins to split up the drive from Stockholm to Gothenburg.
    739 kr
Omdömen (1 179)
1 179 resultat
914 av 1 179 omdömen
Omdömet skrevs 21 oktober 2024 från mobil enhet

Fick ett rum. Hade bokat ett med "minibar" för att få kaffebryggare etc( en sk.vattenkokare enligt receptionisten) och en Queen size säng för jag sover bättre då. Kom till rummet med 2 smala kyrkbänkar, varken "minibar" eller kaffebryggare. Ilandsproblem?, ja absolut.
Går till receptionen och frågar varför jag inte fått ett rum som jag bokat.?
-Vi har en Queen size säng och "minibar" har vi inte haft på flera år!
Men jag ville görna ha ett rum med kaffebryggare.
-Vi har bara vattenkokare söger hon i receptionen. Någon stans där gav jag upp och gick tillbaka till mina kyrkbänkar. Arg.
Att det ska vara så svårt att ha bra service!

Det här är andra gången på en vecka som Scandic underlevererar.

Datum för vistelsen: oktober 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack ThMo2013
Ulrika Vestin, General Manager på Scandic Elmia, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2024

Hej
Så tråkigt att läsa att du inte fick det du bokat. Jag blir nyfiken på hur du gjort din bokning så vi kan se om informationen är felaktig.
Vi har som sagt inga minibarer eller kylskåp och kaffekokare har vi bara på våra sviter. Har du möjlighet får du hemskt gärna återkoppla till mig var du bokat så vi kan säkerställa att informationen är rätt på alla sidor vi finns bokningsbara.

Vi har endast ett rum med queensize säng och det är då ett handikappsrum som är anpassat för att kunna få in en lift i rummet så rummet är lite enklare möblerat av den anledningen.
Jag är hemskt ledsen att det uppfattades som dålig service. Vi kunde naturligtvis ställt frågan till er direkt plats för att försöka reda ut var felet skett. Du når mig på ulrika.vestin@scandichotels.com.

Med hopp om att få se dig här som gäst igen.

Omdömet skrevs 29 september 2024

Smidig in- och utcheckning, bra med parkering samt stor tillgång till elbilsladdare. Rummen var trevliga, sköna sängar och bra med duschen längst in i badrummet så det inte skvätte ut. Hade önskat mer kraft i vattenstrålen då jag har tjockt hår och det tar lång tid att blöta igenom med seg duschstråle. God frukost men saknade brieost och andra dessertostar. Saknade även kylskåp på rummet. Bra bred trappa att gå i. Man behövde boka frukost men det fanns gott om tider att välja mellan trots många gäster.

Rumstips: Perfekt att bo på om man ska på något evenemang på Husqvarna Garden arena, Rosenlundsbadet eller Elmia.
Datum för vistelsen: september 2024
Tack 110carine

Hej och tack för din fina review! Härligt att höra att så många saker var bra.
Vi önskar er en riktigt fin fortsättning på veckan och varmt välkomna tillbaka igen.

Hälsningar Ulrika

Omdömet skrevs 17 september 2024

Restaurangen var en total katastrof! Det tog hela 90 minuter att få in maten, och under den tiden fick vi aktivt leta upp personal flera gånger. Först för att beställa dryck, sedan för att få menyer, och därefter för att påminna om vår förrätt. Huvudrätten dröjde också, och vi var tvungna att fråga efter den två gånger. Vi var dessutom ett sällskap på fyra personer, så det borde inte ha varit svårt att servera oss samtidigt.

En kille som tog hand om disken försökte vid två tillfällen uppmärksamma sina kollegor om att vi behövde lite service, så han gjorde verkligen vad han kunde. Dessutom var det damen som tog emot gästerna och placerade oss vid vårt bord som förstod att vi inte var ett dugg imponerade av servicen. Hon såg till att vi åtminstone slapp betala för en del av maten.

Rumstips: Ät inte kvällsmat i restaurangen !
Datum för vistelsen: september 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack dorthes552

Så tråkigt att läsa om er upplevelse i restaurangen. Jagg beklagar verkligen detta. Vi har pratat ihop oss om hur det kan bli så här och när vi har fullt i restaurangen och på hotellet så klarar vi helt enkelt inte av full ala carte. och det är egentligen pga utrymme och hantering i kök som gör detta. Vi kommer se över vår meny och jobba mer med buffé när vi har dessa förutsättningar.

Jag beklagar än en gång händelsen och hälsar er välkomna tillbaka igen.

Omdömet skrevs 27 augusti 2024

Tyvärr blir det inget bra betyg från mig denna gång. Är sååå besviken på denna vistelsen! Känslan började redan när jag skulle checka in bilen på parkeringen innan vanliga incheckningen, när jag ser hur det sitter folk i lobbyn som är påverkade av alkohol, och hur det luktar alkohol. De satt dessutom ett sällskap där och delade på en flaska minttu-likör, vilket jag antar var deras egna då baren inte ens hade öppnat ännu. Kändes konstigt då jag vet att man inte får förtära egen alkohol på ställen som har serveringstillstånd.
Jag bokade denna hotellvistelse redan i Maj och önskade då högt våningsplan pga att barnen tycker det är så himla kul att kunna se lite på utsikten, och så fick vi ett rum i källaren i princip, så det blev fruktansvärt besvikna barn. ( Vi fick inte byta rum pga fullbelagt.) Dessutom var rummet pyttelitet, supervarmt och istället för våningssäng så fanns det en säng på vardera sida om dubbelsängen som man skulle fälla ner Så åter igen blev barnen besvikna. De knakade dessutom nått fasligt så fort barnen rörde sig i dem och blev ett störningsmoment, särskilt på natten. Det fanns en golvfläkt på rummet som arbetade i ojämnt tempo och lät ibland som en rejäl bas, så den kunde vi inte ha igång på natten heller då den störde. Det låg använda snuspåsar kvar på rummet, en under stora sängen och en fasttryckt vid fönstret. Det var klibbigt på skrivbordet och ganska smutsigt inne på toaletten. Även massor med svarta prickar på fogen till kaklet nere mot golvet. Garderoben med skjutdörrar var Påväg att braka sönder när man öppnade den och en dörr lossnade och var Påväg att falla så mannen fick göra ett större ingrepp med att få dörrarna på plats i skenan igen så ingen av barnen skulle bli skadade. Jag hade dessutom lovat barnen en drink för det har vi alltid fått på andra scandic och vet att det framgår att alla barn får en välkomstdrink/drinkbiljett vid incheckningen, men detta lös totalt med sin frånvaro. Så jag fick istället köpa de 3 barnen varsin alkoholfri drink för nästan 80 kr st! ☹️ På kvällen skulle vi äta på hotellet men ångrade oss snabbt när vi såg hur dyrt det var. Buffé för 250 per vuxen och 100 per barn kändes väldigt väl tilltaget, och särskilt för en 3åring som kanske äter ett par köttbullar och någon gurkstav. Vi promenerade till närmsta matställe, vilket blev Sibylla. När vi kom tillbaka till hotellet möttes vi precis utanför entrén av en stor äcklig spya som pricken över i:et på hela vår vistelse.

Enda positiva jag har att säga denna gång var att frukosten faktiskt var väldigt god. Det fanns det mesta man kunde önska.
Men tyvärr hjälper inte ens den goda frukosten mot denna besvikelse till hotellvistelse ☹️

Datum för vistelsen: augusti 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack xschapzx

Så tråkigt att läsa att så många saker gick fel under din vistelse. Precis som du säger så får man inte dricka medhavd sprit och jag vet att man var framme och sa till detta sällskap just om detta. Det var en mässa denna helgen och många utländska gäster.
Att städningen inte var tillräcklig beklagar jag verkligen. Här ska du självklart kunna förvänta dig ett helt och rent rum. Det du beskriver är lågt ifrån ok, jag ör helt enig.l

På vårt hotell ligger alla familjerum med fyra bäddar på plan ett och två, och trebäddrum finns på plan tre, det kunde vi såklart informerat om vid incheck, önskemål är ju alltid just ett önskemål.

Jag passar på att berätta att vi i början av nästa år kommer att renovera alla våra familjerum på plan ett och två och då har man också terass eller balkong på dessa rum. Min förhoppning är såklart att vi får ha er här som gäst igen så vi kan visa oss från en ny uppgraderad sida.

Bästa hälsningar

Omdömet skrevs 25 augusti 2024

Datum för vistelsen: augusti 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.