Tyvärr blir det inget bra betyg från mig denna gång. Är sååå besviken på denna vistelsen! Känslan började redan när jag skulle checka in bilen på parkeringen innan vanliga incheckningen, när jag ser hur det sitter folk i lobbyn som är påverkade av alkohol, och hur det luktar alkohol. De satt dessutom ett sällskap där och delade på en flaska minttu-likör, vilket jag antar var deras egna då baren inte ens hade öppnat ännu. Kändes konstigt då jag vet att man inte får förtära egen alkohol på ställen som har serveringstillstånd.
Jag bokade denna hotellvistelse redan i Maj och önskade då högt våningsplan pga att barnen tycker det är så himla kul att kunna se lite på utsikten, och så fick vi ett rum i källaren i princip, så det blev fruktansvärt besvikna barn. ( Vi fick inte byta rum pga fullbelagt.) Dessutom var rummet pyttelitet, supervarmt och istället för våningssäng så fanns det en säng på vardera sida om dubbelsängen som man skulle fälla ner Så åter igen blev barnen besvikna. De knakade dessutom nått fasligt så fort barnen rörde sig i dem och blev ett störningsmoment, särskilt på natten. Det fanns en golvfläkt på rummet som arbetade i ojämnt tempo och lät ibland som en rejäl bas, så den kunde vi inte ha igång på natten heller då den störde. Det låg använda snuspåsar kvar på rummet, en under stora sängen och en fasttryckt vid fönstret. Det var klibbigt på skrivbordet och ganska smutsigt inne på toaletten. Även massor med svarta prickar på fogen till kaklet nere mot golvet. Garderoben med skjutdörrar var Påväg att braka sönder när man öppnade den och en dörr lossnade och var Påväg att falla så mannen fick göra ett större ingrepp med att få dörrarna på plats i skenan igen så ingen av barnen skulle bli skadade. Jag hade dessutom lovat barnen en drink för det har vi alltid fått på andra scandic och vet att det framgår att alla barn får en välkomstdrink/drinkbiljett vid incheckningen, men detta lös totalt med sin frånvaro. Så jag fick istället köpa de 3 barnen varsin alkoholfri drink för nästan 80 kr st! ☹️ På kvällen skulle vi äta på hotellet men ångrade oss snabbt när vi såg hur dyrt det var. Buffé för 250 per vuxen och 100 per barn kändes väldigt väl tilltaget, och särskilt för en 3åring som kanske äter ett par köttbullar och någon gurkstav. Vi promenerade till närmsta matställe, vilket blev Sibylla. När vi kom tillbaka till hotellet möttes vi precis utanför entrén av en stor äcklig spya som pricken över i:et på hela vår vistelse.
Enda positiva jag har att säga denna gång var att frukosten faktiskt var väldigt god. Det fanns det mesta man kunde önska.
Men tyvärr hjälper inte ens den goda frukosten mot denna besvikelse till hotellvistelse ☹️