Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
1 323 kr
Frukost ingår
Expedia.com
1 320 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Hotels.com
1 323 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Maggan
Nässjö, Sverige

Mysigt bra hotell

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 jan. 2024från mobil enhet
Väldigt bra läge, centralt och nära till både buss, taxi och tåg. Väldigt härlig atmosfär, fint att de lyckats behålla mycket av det gamla i byggnaden.

Smidigt med restaurangen/puben Bishop Arms som sitter ihop, hade dock velat ha bättre info om vilka tider man kunde beställa rumservice och när köket stängde.

Trevliga rum med sköna sängar och det man önskar sig av ett hotellrum. God frukost och trevlig personal.
Datum för vistelsen: januari 2024
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/receptionElite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömet
Svarade 15 jan. 2024
Hejsan Magdalena och tusen tack för din recension. Det uppskattas. Vi tar med oss din feedback och ser framemot att få välkomna dig tillbaka.
Mvh,
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
883 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    943 kr
  • Agoda.com
    806 kr
  • Hotels.com
    945 kr
0.3 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 298 kr
1 200 kr
  • Strawberry Hotels
    1 290 kr
  • Expedia.com
    1 197 kr
  • Hotels.com
    1 200 kr
0.5 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 440 kr
1 232 kr
  • Expedia.com
    1 337 kr
  • Hotels.com
    1 339 kr
  • Priceline
    1 440 kr
0.5 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 511 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Scandic Hotels
    1 511 kr
  • StayForLong
    1 405 kr
  • Expedia.com
    1 508 kr
0.4 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 446 kr
1 401 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    1 398 kr
  • Hotels.com
    1 401 kr
  • Priceline
    1 401 kr
0.2 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
923 kr
  • Expedia.com
    1 002 kr
  • Agoda.com
    870 kr
  • Hotels.com
    1 003 kr
0.6 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
799 kr
698 kr
  • Expedia.com
    758 kr
  • Hotels.com
    759 kr
  • Priceline
    799 kr
0.6 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
975 kr
807 kr
  • Expedia.com
    876 kr
  • Hotels.com
    878 kr
  • Priceline
    975 kr
2.5 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 007 kr
  • Priceline
    1 195 kr
  • Agoda.com
    922 kr
  • Expedia.com
    1 095 kr
4.0 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 190 kr
1 003 kr
  • Priceline
    1 190 kr
13.4 km från Elite Stora Hotellet | Jönköping
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Jönköping
Omdömen (766)
Filtrera omdömen
766 resultat
Medlemsbetyg
236
238
170
88
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
236
238
170
88
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 766 omdömen
Omdömet skrevs 4 januari 2024

21.05 är hotellets restaurang stängd. Ingen roomservice. Övriga restauranger i stan också stänga förutom Max. Visserligen var det nyårsdag men ska man stoltsera med att vara ett 4-stjärnigt hotell så krävs det uppryckning.

Datum för vistelsen: januari 2024
Restyp: Reste med familjen
Tack Stefan B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2024

Hej Stefan,

Tack för att du recenserar din vistelse. Jag har personligen svarat dig via e-post för några dagar sedan.

Så tråkigt att läsa om er upplevelse om att ni inte kunde avnjuta en middag hos oss på nyårsdagen. Jag beklagar innerligt er upplevelse hos oss. Det är långt under våra normal sätt höga standarder av service.

Var så säker på att jag personligen kommer att följa upp detta med respektive avdelning.

Mvh,
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2023

Vackert hotell med bästa läget i Jönköping, nära till allt. Personalen är alltid trevliga och hjälpsamma och rummen är stora och rymliga och välstädade. Älskar rummen med utsikt över Vättern. Trevligt att Bishop Arms ligger i anslutning till hotellet

Datum för vistelsen: december 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack per874
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2023

Hejsan Per,

Tusen tack för din fantastiska recension gällande din vistelse på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Jag ser till att uppmärksamma personalen för dess fina arbete. Vi ser alla framemot att välkomna dig tillbaka till oss.

Med vänliga Hälsningar
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör
Elite Stora Hotellet i Jönköping

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2023 från mobil enhet

Bra centralt hotell och nära till det mesta, stort utbud av frukost. Receptionens personal var väldigt trevlig och gav oss toppentips på matställen och aktiviteter i Jönköping.
Dessvärre var det bara toaletten/duschen som inte var så fräsch på rummet och behöver en renovering.

Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack wollbergspastry
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2023

Hejsan och tusen tack för din recension gällande din vistelse. Det gläder oss att ni hade en fin upplevelse hos oss. Du får gärna återkomma till mig direkt med vilket rum ni bodde på så att iv kan se över gällande toalett/dusch. Kontaktuppgifter nedan

Välkommen åter,
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör
gustav.kalogirou@elite.se


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2023

Det var fest i Jönköping och mycket hög musik från olika ställen runt om. Men på våra rum var det tyst och skönt. Våra två rum hade utsikt mot baksidan, typ ingen vidare utsikt men det gjorde inget, det var lugn och skönt och vi hade inte bokat rummen för att sitta och glo ut genom fönstret. Hotellet ligger mitt i smeten, mycket bra. Vi bastade på kvällen, tänk på att bastun är för både damer och herrar!
Frukosten var mycket god! Jag rekommenderar detta hotell!

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack storasysterhelena
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 30 oktober 2023

Hejsan Helena och tusen tack för din recension gällande din vistelse hos oss. Jag är glad att vi trots allt lyckades ge er en fin upplevelse. Varmt välkommen åter.
Mvh,
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör
Elite Stora Hotellet i Jönköping

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2023

Mycket trevligt hotell med personligt bemötande av personalen, rent och fint på rummet och jag sov mycket gott under min vistelse på tre övernattningar.
Frukosten var helt okey med ett lagom utbud och valmöjligheter, inte för mycket men ändå så man inte saknade något.

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack jansimby
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet | Jönköping, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2023

Hejsan Jan och tusen tack för att du tar dig tiden att recensera din vistelse hos oss på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Det gläder oss att du hade en trivsam upplevelse hos oss och ser mycket framemot att få välkomna dig tillbaka.
Mvh,
Gustav Kalogirou
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen