Vi blev uppgraderade från "Standard dubbel" till "Superior dubbel", vilket var en positiv överraskning. Superior-rummet var rymligt och utan anmärkning förutom att rummet hade heltäckningsmatta och badkaret behövde skuras rent från smuts innan det gick att använda. Vårt rum var bra ljudisolerat och vi sov gott. Gästerna som var före oss i incheckningen nödgades emellertid att byta rum pga deras rum vette mot ett event med musik precis intill hotellet.
Logistiken runt frukosten bör utvecklas av hotellet. Frukosten var spridd mellan olika öar/stationer men tallrikar, koppar, bestick mm var ologiskt placerade i förhållande till all mat och dryck. Koppar gömde sig t ex på baksidan längst bort bakom en "ö" medan kaffet fanns flera "öar" därifrån. Det fanns heller inte uppläggningsredskap för allt. Alltifrån mat, dryck och bestick tog hela tiden slut utan att fyllas på varför frukostutbudet i realiteten var begränsat.
Vad gäller parkering har hotellet samarbete med parkeringshuset Sesam som ligger på en närliggande gata. Kostnaden går att sätta upp på rummet under förutsättning att man först åker till hotellet före och hämtar en parkeringsbiljett i receptionen. Problemet med detta system är emellertid att det förutsätter att man parkerar någonstans medan man går in och hämtar en parkeringsbiljett för parkeringen. På grund av de praktiska svårigheterna med detta valde vi att betala för parkeringen direkt i parkeringshuset Sesam.