De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Priceline
Hotels.com104 US$
Official Site104 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 2 augusti 2023

Vi blev uppgraderade från "Standard dubbel" till "Superior dubbel", vilket var en positiv överraskning. Superior-rummet var rymligt och utan anmärkning förutom att rummet hade heltäckningsmatta och badkaret behövde skuras rent från smuts innan det gick att använda. Vårt rum var bra ljudisolerat och vi sov gott. Gästerna som var före oss i incheckningen nödgades emellertid att byta rum pga deras rum vette mot ett event med musik precis intill hotellet.

Logistiken runt frukosten bör utvecklas av hotellet. Frukosten var spridd mellan olika öar/stationer men tallrikar, koppar, bestick mm var ologiskt placerade i förhållande till all mat och dryck. Koppar gömde sig t ex på baksidan längst bort bakom en "ö" medan kaffet fanns flera "öar" därifrån. Det fanns heller inte uppläggningsredskap för allt. Alltifrån mat, dryck och bestick tog hela tiden slut utan att fyllas på varför frukostutbudet i realiteten var begränsat.

Vad gäller parkering har hotellet samarbete med parkeringshuset Sesam som ligger på en närliggande gata. Kostnaden går att sätta upp på rummet under förutsättning att man först åker till hotellet före och hämtar en parkeringsbiljett i receptionen. Problemet med detta system är emellertid att det förutsätter att man parkerar någonstans medan man går in och hämtar en parkeringsbiljett för parkeringen. På grund av de praktiska svårigheterna med detta valde vi att betala för parkeringen direkt i parkeringshuset Sesam.

Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack alexandralantz
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2023

Hejsan Alexandra och tusen tack för din utförliga recension gällande din vistelse hos oss på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi uppskattar dina kommentarer kring vistelsen och tar med oss dessa för vår framtida utveckling. Jag beklagar givetvis de delar som vi kunde ha bättre vad gäller rummets skick samt frukosten. Vi hoppas på att mycket av det du skriver kan vara löst inom en snar framtid och vi ser framemot att välkomna dig åter till oss.

Omdömet skrevs 1 augusti 2023 från mobil enhet

Trevligt hotell i stadskärnan. Nära till restauranger.
Har man elbil så finns det dygnsladdning i ett parkeringshus samt 3-timmarsladdning ca 5 min promenad från hotellet.
Det var uppträdande på en restaurang mitt emot hotellet så det var bra med ett rum in mot gården. Då var det inget ljud som störde.

Rumstips: Hotellet har samarbete med parkeringshusen. För 200:- får du dygnsparkering. Men då måste du betala för ett subventionerat parkeringstillstånd innan du parkerar.
Tack Göran J
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Hejsan Göran och tack för din recension. Vi är glada att du trivdes hos oss och vi ser framemot att välkomna dig tillbaka hos oss! /Team Elite

Omdömet skrevs 16 juli 2023 från mobil enhet

Bokade sent och fick rum mot framsidan mot kanalen en natt lör-sön.
Fick först ett rum som inte var städat när vi kom dit. Hur kan man inte ha koll på det?
Det ingen talade om och som man på hotellet mycket väl visste om var att det ligger en utomhus klubb tvärsöver kanalen som har öppet till 03. Spelade väldigt högt och framförallt basfiolen var omöjlig att dämpa. Man hade till och med lagt fram öronproppar på nattduksborden. Dom hjälpte ingenting. Obefintlig ventilation och med stängt fönster blev natten näst intill outhärdlig.
Trångt litet badrum med bara plats för en och en duschvägg som bara är halv gjorde hela golvet blött.
Frukosten var helt ok med helt nybakade croissanter.

Rumstips: Boka tidigt och in mot gård om det är en party kväll.
Tack Staffan O
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2023

Hej Staffan,

Jag vill börja med att tacka dig för att du tar dig tiden att skriva ner din upplevelse hos oss här på Tripadvisor. Jag beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vad gäller städningen och ventilationen i rummet är det oerhört givetvis beklagligt och självklart skall vi ha koll på det. Min förhoppning är att du kan skriva ett kort mejl till mig på gustav.kalogirou@elite.se med dina bokningsuppgifter så att vi kan identifiera både rumsnummer och bokning.

Gällande ljudet utanför är det helt utanför vårt kontrollområde men kan förstå din frustration.

Ser framemot återkoppling från dig.

Elite Stora Hotellet i Jönköping

Omdömet skrevs 16 juli 2023 från mobil enhet

Fräscha rum, med sköna sängar. Det var ganska varmt på rummet men fanns en fläkt i garderoben. Det är väldigt högljutt utanför eftersom det ligger både barer och nattklubbar precis utanför. Hotellet erbjuder öronproppar, som fanns på nattduksbordet. Det går inte att ha öppet fönstret nattetid eftersom ljudnivån utanför är så hög .
Jag hade aldrig fått för mig att boka detta hotellet med småbarn (pga ljudnivån) men utan barn fungerade det.

Frukosten - fanns allt som man förväntar sig vid en frukost. Nackdelen var dock att tallrikarna var jättesmå så man behövde ta flera stycken för att få plats med allt.

Tack Zandraw

Hejsan Zandra,

Tusen tack för din recension och feedback gällande din vistelse hos oss. På sommaren kan det vara liv utanför hotellet så nästa gång ni besöker oss under den perioden lägg in ett önskemål gällande tyst rum så kommer vi att titta på det.

Gällande tallrikarna har vi sett en minskning av svin på närmare 50% och jag hoppas att vi skall kunna fortsätta vår resa med att nå våra miljömål.

Önskar dig en fin sommar och varmt välkommen tillbaka.

Gustav - Team Elite

Omdömet skrevs 8 juli 2023

Trevlig personal, stora och fina rum, sköna sängar, lungt och tyst utanför så man kunde sova med fönstret öppet, rejäl och god frukost, toppen-service inför middag på Bishops - Helnöjd från start till mål!

• Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Carl-Martin_Hellberg
Elite Stora Hotellet, Gästservice/reception på Elite Stora Hotellet, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2023

Hej Carl-Martin!

Tusen tack för dina fina ord. Det värmer att du har en fin vistelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Med vänliga hälsningar,