Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
1 232 kr
Expedia.com
1 337 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Hotels.com
1 339 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Sarah R

Vi bodde 3 nätter på hotellet. Trevliga och glada personal, väldigt bra service, otroligt fin frukost, alla middagar var

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 5 apr. 2024
Mycket bra service
Mycket bra frukost
Middagar och fikat var utsökt
Bra service
Rena och frescha rum
Hjälpsamma personal
Hotellet ligger nära centrum
Zohre är en av de trevliga och hjälpsamma personal på hotellet. Tack Zohre för din fantastika service🙏🏼
Datum för vistelsen: april 2024
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, HotelldirektörClarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömet
Svarade 8 apr. 2024
Tack för att du har tagit dig tid att återkoppla efter er vistelse hos oss på Hotel Victoria! Så roligt att ni är så nöjda med allt vi har att erbjuda. Extra roligt att ni är så nöjda med personalen! Jag ska hälsa Zohra från er! Varmt välkomna tillbaka!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
883 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    943 kr
  • Agoda.com
    806 kr
  • Hotels.com
    945 kr
0.8 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 298 kr
1 200 kr
  • Strawberry Hotels
    1 290 kr
  • Expedia.com
    1 197 kr
  • Hotels.com
    1 200 kr
0.2 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 423 kr
1 323 kr
  • Expedia.com
    1 320 kr
  • Priceline
    1 423 kr
  • Hotels.com
    1 323 kr
0.5 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
923 kr
  • Expedia.com
    1 002 kr
  • Agoda.com
    870 kr
  • Hotels.com
    1 003 kr
0.1 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
799 kr
698 kr
  • Expedia.com
    758 kr
  • Hotels.com
    759 kr
  • Priceline
    799 kr
0.1 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 511 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Scandic Hotels
    1 511 kr
  • StayForLong
    1 405 kr
  • Vio.com
    1 434 kr
0.2 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 446 kr
1 401 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    1 398 kr
  • Hotels.com
    1 401 kr
  • Priceline
    1 401 kr
0.7 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
975 kr
807 kr
  • Expedia.com
    876 kr
  • Hotels.com
    878 kr
  • Priceline
    975 kr
2.2 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 007 kr
  • Expedia.com
    1 095 kr
  • Agoda.com
    922 kr
  • Priceline
    1 195 kr
4.5 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 190 kr
1 003 kr
  • Priceline
    1 190 kr
13.4 km från Clarion Collection Hotel Victoria
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Jönköping
Omdömen (511)
Filtrera omdömen
511 resultat
Medlemsbetyg
343
118
38
10
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
343
118
38
10
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 511 omdömen
Omdömet skrevs 22 mars 2024

Vistelse med hög kvalitet på Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping var minnesrikt. Fin personal med servicekänsla och ett gott mottagande redan i receptionen. Rummet, en svit, rent och snyggt. Sköna sängar som gav god sov kvalitet. Frukosten mycket varierande och god. Middagsbuffén på kvällen var också mycket superb. Minnesrik upplevelse på detta hotell i hög klass.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Eje B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2024

Tusen tack för att du delar med dig av din vistelse hos oss på Victoria! Så härligt att läsa din beskrivning av hotellet. Du får med allt det där som vi tycker är viktigt. Sängen, rummet, personalen, frukost och kvällsmaten. Vi är så glada över att vi fick vara med och skapa en minnerik upplevelse för dig! Varmt välkommen tillbaka till oss snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2024 från mobil enhet

Mitt favorit hotell.
Det blir bara repris från mitt tidigare omdöme.
Kan inte göra mer än att strö superlativ över personalen. Jag har bott på rätt många hotell i Jönköping, men detta är helt överlägset bäst.
Jag kommer alltid att bo här, när jag är I Jönköping.
❤️❤️

Datum för vistelsen: mars 2024
Restyp: Reste ensam
Tack EMP8890
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, General Manager på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2024

Så fantastiskt att läsa ditt omdöme om vårt hotell och personalen! Det glädjer mig verkligen. Tusen tack för att du delar med dig och varmt välkommen tillbaka snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2024

Om vi börjar med det negativa, så var termostaterna till båda elementen i rummet trasiga, vilket gjorde det väldigt varmt. Vi öppnade då fönstret men hade svårt att sova pga oljud utanför. Hotellet behöver byta ut de trasiga termostaterna snarast möjligt.

Utöver detta är vi väldigt nöjda med vår vistelse. Hotellet är mysigt och personalen trevlig. Middagen var över förväntan och frukosten helt okej. Rummet var fint, sängarna sköna och läget centralt. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 561 007
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, General Manager på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2024

Tack för att du delar med dig av din upplevelse under er vistelse hos oss på Clarion Collection Hotel Victoria!
Beklagar att termostaten på elementen strulade. Jag hade gärna velat veta vilket rum ni bodde i, så om du vill kontakta mig på jessica.wennering@strawberry.se så vore jag väldigt tacksam! Självklart ska vi åtgärda det!
Så fint att läsa att ni var nöjda med personalen och att ni tyckte att vårt hotell var mysigt. Kul att ni gillade kvällsmaten som vi bjuder på, det ska jag hälsa personalen. Tack för att ni rekommenderar oss! Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2024

Personalen var helt otroligt serviceminded och supertrevliga. Maten på kvällen var riktigt god och höll toppklass. Kan varmt rekommendera detta hotell det överträffade mina förväntningar med råge. Personalen hade fixat en trevlig överraskning på rummet med lite godis till min fru som fyllde år.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack jonssonsoren069
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 14 mars 2024

Tack Sören! Så härligt att läsa dina fina ord om hotellet, maten och personalen! Jag ser dock att du har gett oss 1/5 på alla kategorier (standard, rum, läge, renlighet, service och sovkvalitet), men om jag tolkar dig rätt så var ni väldigt nöjda? Tack för att du delar med dig av din upplevelse och rekommenderar oss! Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2024

Ett hotell som alltid levererar på topp, trevliga rum, duktig och trevlig personal och maten är alltid super god. Reser mycket i jobbet men det är få hotell genom åren som man kan säga att man aldrig haft ett enda klagomål på, men här blir man aldrig besviken!

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack babelwad
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jessica Wennering, General Manager på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2024

Hej!
Så fantastiskt att läsa din recension! Det gör mig extra glad att du nämner personalen, de är det bästa vi har. Så roligt med återkommande gäster. Det är vårt mål när vi går till jobbet varje dag. Att skapa minnesvärda upplevelser och en miljö som man känner sig trygg och hemma i. Kul att du även gillar kvällsmaten som vi bjuder på. Det ska jag hälsa kocken! Du är så varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jessica Wennering, Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen