Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
150 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
150 US$
140 US$
Se erbjudande
SPARA 10 US$
Expedia.com
150 US$
140 US$
Se erbjudande
SPARA 10 US$
CheapTickets140 US$
Priceline150 US$
eDreams150 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (382)
Filtrera omdömen
382 resultat
Medlemsbetyg
263
86
25
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
263
86
25
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 382 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Centralt beläget hotell med mycket serviceinriktad personal, mysiga rum med sköna sängar och fantastisk lokal för frukostbuffé. Frukosten var lite tunn men jag har förstått att det berodde på neddragningar under covid. Ett hotell vi gärna återvänder till

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack anna_D1491PM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica Wennering, General Manager på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej Anna!

Härligt att läsa att ni gärna återkommer till oss! Precis så vill vi att alla våra gäster ska känna när de har varit hos oss.
Visst är vår matsal härlig? Den är fantastisk under årets alla säsonger och dygnets alla timmar.
Jag hoppas att ni kommer tillbaka snart igen! Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2021

Hotellet ligger väldigt bra i centrum och nära järnvägsstationen. Flera olika byggnader med en inglasad innergård där all mat intas. Maten var god och riklig vid besöket. Rummen fint utrustade (trevlig och mjukt med matta). Trevlig personal.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2021

Hej Michael!

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme! Härligt att läsa att du gillade personalen, de är verkligen fantastiska!
Jag hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen! Jönköping är en fin sommarstad men du är så klart välkommen när som helst.
Önskar dig en fin start på maj månad!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2021

Hotellet har ett centralt läge i ett gammalt anrikt hus. Kommunal parkering fanns i närheten där det endast var avgift dagtid. Vi hade bokat ett dubbelrum standard, det var stort men ganska slitet och inredningen behöver ”uppdateras”. Hotellet arbetar med ”coronasäkring” genom att man till frukosten och kvällsmålet bokar in sig på en 30 minuters ”sittning”, vid incheckning så ska endast en person i sällskapet besöka receptionen, allt för att undvika trängsel. Personalen använder munskydd och handsprit finns tillgängligt på flera ställen för kunderna.

Datum för vistelsen: april 2021
Tack Coastal824935
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2021

Hej!

Tack för att du lämnar omdöme efter du bott hos oss! Det hjälper oss att bli bättre!
Visste du att vi har en helt ny byggnad som öppnade i mars, med 38 st superfina rum? Vi har dessutom renoverade rum i den äldsta delen av vårt anrika hus. Så dessvärre så bodde ni nog i ett av de få rum som inte är renoverade. Jag hoppas ni kommer tillbaka igen och testar något av de nya rummen!
Varmt välkomna igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2021

Fantastiskt mysigt hotell med riktigt lyxig känsla. Vi uppgraderades till en hörnsvit och wow vilket rum! Superskönt säng och nyrenoverat badrum.
Riktigt god mat och frukost! Kändes även tryggt och bra uppstyrt med tanke på pandemin.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack pernillahultkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2021

Hej Pernilla!

Underbart att läsa ditt omdöme efter er vistelse hos oss! Så många fina adjektiv!
Visst är våra sviter fantastiska! Det kan jag verkligen hålla med om!
Önskar dig en fin vår och varmt välkommen tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021

Ett hotell med positiva vibbar över allt! Personalen var mkt trevlig, glad, hjälpsam, de har helt klart roligt på jobbet som de gillar! Även under rådande omständigheter har man löst frukost och middag till ett bra evenemang.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ulrica2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica Wennering, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2021

Hej Ulrica!

Så glad jag blir när jag läser dina fina ord om vårt hotell! Positiva vibbar behövs verkligen i dessa tider och att du fick den känslan gör att jag får ett stort leende på mina läppar.
Vår personal kämpar på och de har det verkligen kul på jobbet. Vi hoppas så klart att alla våra gäster ska känna det, så det gör mig extra stolt att läsa det du skriver.
Jag ska hälsa dem alla och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen