Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt ställe med fantastisk service ”
Omdöme om Stuk

Stuk
Rankad som nr 2 av 5 Smått och gott i Jönköping
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Bra kaffe, bra pizzor, bra service. Absolut ett bra ställe att besöka i Jönköping. Fick goda tips av personalen på andra ställen att besöka

Datum för besöket: juli 2020
Tack Asgeir L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (56)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 56 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Helt suveränt ställe, alltid lika mysigt att kliva innanför dörren, sagolik doft och go stämning. Smidigt med Take-Away, lyxig hämtmat. Tryffelpizzan är absolut världsklass! Be att få deras hasselnötspesto på den- så gott!

Datum för besöket: juli 2020
Tack resmamman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020

Letade efter ett lunchställe i Jönköping och hade turen att hitta Stuk. Mysigt ställe med både fika lunch m.m Vi provade deras pizza som var bland det godaste vi ätit. Inte jättestora men tunn botten och jättegod fyllning. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2020 från mobil enhet

Bra råvaror och välgjord mat. Mycket prisvärt med tanke på kvaliteten. Avokadosalladen var mycket god. Finns ett sjysst urval av dryck samt riktigt gott kaffe.

Dessutom snygg inredning och härlig atmosfär.

Datum för besöket: juni 2020
Tack davorb806
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2020

Här kan du äta frukost, ta en fika, käka lunch eller umgås med vänner och familj på kvällen. Jag har alltid svårt att välja vad jag ska äta då allt i matväg smakar fantastisk!

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack EvaA1712
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stuk tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Stuk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt