Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vegetarisk”

Brooklyn Burger City
Rankad som nr 41 av 203 Restauranger i Jönköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Vi tog under lunch varsin Brooklyn Cream Cheese och bytte ut köttet mot sojafärs. Det var den godaste hamburgar kombinationen vi ätit. Deras smältost till pommes är med väldigt god. Kul att man kan byta ut kött mot sojafärs alla hamburgarmenyer

Datum för besöket: februari 2020
Tack Sandraslucy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (22)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 22 omdömen

Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Klart dom bästa hamburgarna istan! Snabb service o trevlig personal. Hit återkommer man gärna.. Parkering finns utanför..

Datum för besöket: januari 2020
Tack 108annelis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2018 från mobil enhet

Kom till hotellet vid halvsjutiden och blev grymt sugen på en bra burgare.
Tog en sväng på stan och råkade passera Brooklyn Burger.
Beställde en burgare med jalapeno, avocado och en del grejer till i baren.
Blev extra glad att de hade Brooklyn Brewery Ipa dom vi inte har på Systembolaget.
Jag valde friterade sötpotatis strips med aioli.
Burgaren var perfekt stekt och med lite spicy smak så var det en höjdare.
Trevliga tjejer som var mån om gästerna.

Datum för besöket: november 2018
Tack 202andersn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2018

En helt ok upplevelse för att vara en lunchburgare, men inget extraordinärt. Personalen verkade trött och var inte direkt på hugget. Trevliga alternativ att välja på. Det finns möjlighet att sitta utomhus.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Grasshopper333
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2018 från mobil enhet

En av de bästa burgarna jag ätit ute på lokal. Var här på en sen lunch och priserna var mycket konsumentvänliga. Fin enkel lokal

Datum för besöket: juni 2018
Tack simonfalkh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Brooklyn Burger City tittade också på

Jönköping, Jönköpings län
Jönköping, Jönköpings län
 
Jönköping, Jönköpings län
 

Besökt Brooklyn Burger City? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt