Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (95)
Filtrera omdömen
95 resultat
Medlemsbetyg
22
36
18
11
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
22
36
18
11
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2227 av 95 omdömen
Omdömet skrevs 4 februari 2018

Blev besviken då det såg mer ut på bilderna. Har inomhusklattrat en hel del i Göteborg och även Stockholm. Detta var det minsta ställe jag besökt. De hade inga skor eller krita, bara sele och grigri att hyra ut. Klätterklubben som driver lokalen hade ingen utrustning över huvudtaget att låna ut (jo, några trasiga, kasserade skor,,,)
Trist korridorkänsla till ombytet. Dyrt för denna lilla miniupplevelse.

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack Globetrottermats
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2018 från mobil enhet

Lätt att hitta i nära anslutning till E4 och E22. Finns mycket att göra i området och i direkt anslutning till boendet. Kan tänka mig tjej- eller grabbgänget som ska på hockey eller vill umgås och ha lite kul. Jag skulle inte ta med mig min hustru hit - inte alls romantiskt. Varken åt eller drack något så kvaliteten där vet jag inte.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste ensam
Tack AIKPappan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2018 från mobil enhet

VI BOKADE rum med dubbelsäng ocv när vi kom dit visade det sig att vårt rum hade två separata sängar som gled .Jag ramlade på golvet 2 gånger.Sängar var mjuka och lätta med små kuddar och syntetiska täcke.Frukost var ok men vid halv 8 tiden var slut på vissa saker och gästerna väntade och det tog lång tid tills de fixade.VI var inte nöjda meda våra vistelse och vi kommer inte tillbaka.

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Amira S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2017 från mobil enhet

Helt ok för en natt. Rent och fräscht. Ligger i en idrottsanläggning med fokus på bowling och racketsport.

Det som drar ner betyget var kuddar och täcken som var av billigt syntetmaterial. Det var också svårt att få mörkt i rummet då mörkläggningsgardinerna lämnade springor mot fönstret och det var stark belysning utanför hotellet hela natten. Bra frukost med bra och nyttiga alternativ även om äggröran var alldeles för vattnig.

Datum för vistelsen: december 2017
Tack 922andreasa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2017 från mobil enhet

Nytt sport hotel. Rummen är bra. Speciellt badrummet som har en dusch där du får plats. Snygg är den också oxh en bänk att ställa alla dina prylar.
Men bäst är sängen. Inte hård. Sov som en gris.
Bra frukost och med en fantastisk hemlagad god äggröra. En eloge till köket.
Ett bra gym i huset m.m.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Palle63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen