Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Go mat💗”
Omdöme om Lasses Kiosk

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Lasses Kiosk
Rankad som nr 22 av 37 Restauranger i Sölvesborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Trevlig personal och god mat och dryck och mysigt ställe att vara på var välsignade o må bra

Datum för besöket: januari 2020
Tack kristinajU6708TH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 11 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2019

Har ätit här i hela mitt liv när jag var yngre gick vi hit istället för skollunchen, bra god mat och service.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Mona488
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2019

Sämre kan man inte må än efter ett sådant humbug, som att kalla deras snitsel för just det. Man blir så nere så man orkar inte klaga på stället, vilket man bodre gjort!

Datum för besöket: maj 2018
Tack Lenalis T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2018

Riktigt god snabbmat som är vällagad och ger en hemmakänsla. Godaste potatismoset jag ätit i ett gatukök.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 362camillap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 april 2017

Här serveras Sölvesborgs godaste hamburgare! Trevlig personal och väldigt god mat , stora portioner och färska grönsaker till alla måltider.

Datum för besöket: april 2017
Tack Ann S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lasses Kiosk tittade också på

Sölvesborg, Blekinge län
 
Sölvesborg, Blekinge län
Sölvesborg, Blekinge län
 

Besökt Lasses Kiosk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt