Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hamnkrog i trevlig miljö”
Omdöme om Kajutan

Kajutan
Rankad som nr 11 av 36 Restauranger i Sölvesborg
Prisklass: 16 US$ - 25 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 september 2020

Kajutan har alltid varit ett populärt ställe att äta på. God husmanskost, ungefär som förväntat. Vid vårt tillfälle stod en båt med tändkulemotor igång under lunchen. Ganska mysigt i den miljön.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 270christerp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (50)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 50 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Testa fiskrätter idag, jag abborre och frugan röding, mycket gott, provat få bordplats tidigare med kort framförhållning utan lycka, nu hängde vi på låset, lite gladare personal skulle inte skada, men totalt sett bra. Blir fler besök av oss.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack jan_kep2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Vi var tre stycken och alla tog varsin pizza av olika sorter! Bästa pizzan jag ätit! Behöver inte leta efter resturang nästa gång jag är i närheten, detta är de självklara valet!

Datum för besöket: juli 2020
Tack henrikj221
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Loj tuggumituggande ointresserad personal utan go. Förövrigt lång väntan trots ganska folktomt. God mat trots allt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 360camillal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2020 från mobil enhet

En kall och regnig julikväll satt deras prisvärda fisksoppa som en smäck! Den var perfekt tillagad och vi tog också varsin konstnärlig och mycket god dessert.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 229mariek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kajutan tittade också på

 
Sölvesborg, Blekinge län
 

Besökt Kajutan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt