Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mättande gott!”

Restaurang Skutan Nogersund
Rankad som nr 5 av 36 Restauranger i Sölvesborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Maten var så god!
Hade svårt att välja rätt...

Fish and chips, färsk vit fisk, som föll i sär.... chips, från potatis med skal, stora fina längder, väl friterade med tuggmotstånd. Remouladsås var smakrik och salladen med picklad rödlök, helt perfekt!
Schnitzeln smakade precis som den ska, tunn och krispig!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 1hilles
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (31)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 31 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

En trevlig restaurang vid Hanöfärjans kajplats. Alltid liv och rörelse och mycket att titta på. Maten är numera riktigt god! Åt senast en fish and chips, en av de bättre på länge. Såg dock de som fick in schnitzel, den såg fantastik ut = den blir det nästa gång . Bara att besöka, verkligen värt nu!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 676stefano
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2020 från mobil enhet

Väldigt nöjda,prisvärt och trevlig personal
Fisksoppa o fisk chips passade oss perfekt,fam Rehn från Ängelholm

Datum för besöket: juli 2020
Tack 408klasr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2020 från mobil enhet

Väldigt enkelt matställe med få rätter! Du måste gå till kassan och beställa mat och dryck.
Tyvärr oerfaren servitris som blandade ihop tallrikarna och var ganska osäker!
Maten är av snabbmat karaktär och ska absolut inte räknas som gourmetmat.
Enkel mat i enkel miljö!

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack a2saj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2019

En god lunch i klass med övriga lunchrestauranger i området- Lan rekommenderas-säväl yurister som fastboende

Datum för besöket: september 2019
Tack Klas D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Skutan Nogersund tittade också på

Sölvesborg, Blekinge län
 
Sölvesborg, Blekinge län
Sölvesborg, Blekinge län
 

Besökt Restaurang Skutan Nogersund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt