Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Expedia.com
174 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-14
Boka nu, betala på plats
Trip.com
174 US$
148 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Priceline174 US$
eDreams174 US$
Travelocity174 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (505)
Filtrera omdömen
506 resultat
Medlemsbetyg
50
98
168
98
92
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
50
98
168
98
92
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
221226 av 506 omdömen
Omdömet skrevs 21 juni 2017

Vi var här tillsammans med en klubb. Totalt var vi 570 personer och hotellet fungerade utmärkt för oss. Rejäl frukost, gott om plats god lunch samt goda middagar. Klubben har krav på att vi under lördagsmiddagen ska ha bordsservering. Det gick precis att få in alla och personalen fixade en god trerättersmiddag som vi fick serverat. Imponerande. Jag har inget att klaga på.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Arne N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2017 från mobil enhet

Här serveras en otroligt genomtänkt och välsmakande dagens rätt till humant pris. Servering i matsalen med utsikt över äventyrsbadet.
Stort och rikligt salladsbord, soppa för den som önskar. Denna dag en jättegod blomkålssoppa. Två varmrätter som buffé. Vi testade både fiskgrytan och kåldolmar. Båda rätterna suveränt goda. Kaffe och kakor ingår också i lunchen.
Rekommenderas!!

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack 126svenp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2017

Var på återträff med 11 st. vänner och hotellet erbjöd mycket bra boende inklusive frukost, middag, SPA och show till ett väldigt bra pris.
Hotellet håller hög klass och passar alla typer av kategorier. Bad och simanläggningen är helt okej och är ett utmärkt val för barnfamiljer framförallt under sommarperioden.
Vi som var där denna helgen blev mycket nöjda. Bra och vänlig personal. Rymliga rum och okej mat.

Rumstips: Bra parkeringsmöjligheter vid hotellet
Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack pactwa2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2017 från mobil enhet

Ett fint hotell. Bra relaxa avdelning med bubbel bad både utomhus och inom hus. Två olika bastu och en större bassäng. Rummet var bra standard på. Maten var bra. Konferans delen funkade bra med fika och toaletter. Litet minus för ventilation den var inte så bra måste vara något trasigt

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack dennisbU4422WY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2017

Barn med Familjer bjöd oss(Min Man) och mig på middag och övernattning. Vi bor i Karlskrona, så vi har varit här många gånger och är nästan alltid helnöjda. Tillmötesgående personal och bra mat. Ett plus är de stora rummen med soffa och fåtöljer. Även Brunnsparken och omgivningarna är fina promenadmöjligheter och på sommaren pooler med vattenrutschkanor och andra vattenområden. Dansmöjligheter.
Tillgång till SPA-området med simbassäng och bastu med utomhuspool. BRA sängar.

Rumstips: I delen längst bort från receptionen mot Brunnsskogen.
Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 77jerita
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen