Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline52 US$
Expedia.com52 US$
eDreams
Vio.com
Hotels.com52 US$
Travelocity52 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (50)
Filtrera omdömen
50 resultat
Medlemsbetyg
33
10
5
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
33
10
5
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 50 omdömen
Omdömet skrevs 20 augusti 2022 från mobil enhet

Ett mycket bra och prisvärt boende nära Brunnsparken. Trevlig personal rent och snyggt bra frukost. Vi har vår hund med oss detta funkar också bra.
Sköna sängar och ett välutrustat kök för egen matlagning bra kyl och frysskåp med vettig lösning för förvaring.
Bergqvist från Mariestad (fd Blekingar)

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack 401olab
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Pehr Andersson, Owner på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2022

Tusen tack för fint omdöme!
Vi hoppas snart få hälsa Er välkomna tillbaka igen.
/ Pehr med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020

Jag var helnöjd med min vistelse. Blev mottagen av trevlig personal. Blev uppgraderad med bättre rum. Vandrarhemmet ligger i den underbara Brunnsparken. En fin promenad utmed ån tar dig intill centrum. Frukosten var bra. Fanns det som jag ville ha.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack brittan55
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 april 2020 från mobil enhet

Vi bodde två nätter för att vandra på Blekingeleden.
Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, sköna sängar med rejäla täcken.
Läget i brunnsparken så vackert och lugnt, men ändå när centrum.
Bäst av allt var servicen! Pehr gör verkligen allt för att gästerna ska trivas.
Andra kvällen råkade vi tyvärr ut för att ha ett par i grannrummet som bråkade oavbrutet hela kvällen. Det förtar intryck lite, men det måste vara maximal otur och inte upprepas igen

Datum för vistelsen: april 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack lena_ahus
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
PehrA, Owner på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2020

Tusen tack för Ert fina omdöme Lena och Thomas!
Jag blir verkligen glad att Ni trivdes trots det var gäster som inte skötte sig i rummet bredvid.
Hjärtligt Välkomna åter!
Pehr

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2019

Jättebra vandrarhem, supertrevlig och hjälpsam ägare/personal. Det var väldigt Rent, lugnt och mysigt läge mitt i parken! Kan verkligen Rekommendera stället!! Och hunden får följa med vilket är en jättebonus!

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ebbali
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
PehrA, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2019

Tusen tack för Ditt fina omdöme Ebbali :)
Hjärtligt välkommen tillbaka till oss

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2019 från mobil enhet

Vardrarhem beläget i den fantastiskt vackra Ronneby Brunnsparken. Rent och städat med god frukost. Trevlig personal och prisvärt. Delad toalett och dusch i korridoren. Ganska lyhört men inte störande.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Jan6306
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen