Ola B

Boende

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 aug. 2022från mobil enhet
Ett mycket bra och prisvärt boende nära Brunnsparken. Trevlig personal rent och snyggt bra frukost. Vi har vår hund med oss detta funkar också bra.
Sköna sängar och ett välutrustat kök för egen matlagning bra kyl och frysskåp med vettig lösning för förvaring.
Bergqvist från Mariestad (fd Blekingar)
Datum för vistelsen: augusti 2022
Resetyp: Reste med familjen
Pehr Andersson, OwnerRonneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömet
Svarade 7 sep. 2022
Tusen tack för fint omdöme!
Vi hoppas snart få hälsa Er välkomna tillbaka igen.
/ Pehr med personal
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.3 km från Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast
    17.5 km från Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast
    18.7 km från Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast
    Visa fler hotell i Ronneby
    Omdömet skrevs 29 augusti 2020

Jag var helnöjd med min vistelse. Blev mottagen av trevlig personal. Blev uppgraderad med bättre rum. Vandrarhemmet ligger i den underbara Brunnsparken. En fin promenad utmed ån tar dig intill centrum. Frukosten var bra. Fanns det som jag ville ha.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    Tack brittan55
    Omdömet skrevs 18 april 2020 från mobil enhet

Vi bodde två nätter för att vandra på Blekingeleden.
    Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, sköna sängar med rejäla täcken.
    Läget i brunnsparken så vackert och lugnt, men ändå när centrum.
    Bäst av allt var servicen! Pehr gör verkligen allt för att gästerna ska trivas.
    Andra kvällen råkade vi tyvärr ut för att ha ett par i grannrummet som bråkade oavbrutet hela kvällen. Det förtar intryck lite, men det måste vara maximal otur och inte upprepas igen

Datum för vistelsen: april 2020
    Tack lena_ahus
    PehrA, Owner på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2020

Tusen tack för Ert fina omdöme Lena och Thomas!
    Jag blir verkligen glad att Ni trivdes trots det var gäster som inte skötte sig i rummet bredvid.
    Hjärtligt Välkomna åter!
    Pehr

Omdömet skrevs 10 december 2019

Jättebra vandrarhem, supertrevlig och hjälpsam ägare/personal. Det var väldigt Rent, lugnt och mysigt läge mitt i parken! Kan verkligen Rekommendera stället!! Och hunden får följa med vilket är en jättebonus!

Datum för vistelsen: juni 2019
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack Ebbali
    PehrA, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2019

Tusen tack för Ditt fina omdöme Ebbali :)
    Hjärtligt välkommen tillbaka till oss

Omdömet skrevs 7 juni 2019 från mobil enhet

Vardrarhem beläget i den fantastiskt vackra Ronneby Brunnsparken. Rent och städat med god frukost. Trevlig personal och prisvärt. Delad toalett och dusch i korridoren. Ganska lyhört men inte störande.

Datum för vistelsen: juni 2019
    Tack Jan6306
    Omdömet skrevs 16 november 2018

För oss som bara sökte någonstans att sova ett par nätter kändes det här som en fullträff. Övernattning två nätter för två personer i ett fint rum, inkl bra frukost båda dagarna för 1290 kr kändes nästan som gratis. Men är ett ställe jag gärna återvänder till när vi har trevligare ärenden i staden. Fint boende, vackra omgivningar. Ett ställe för den som vill varva ner och njuta av friluftsliv i en vacker miljö som inbjuder till långa promenader. Men vill också framhålla det varma och medmänskliga bemötandet. En fantastisk lyhördhet och flexibilitet till att vi under speciella omständigheter in i det sista hade osäkerhet till att resan kunde bli av.

Datum för vistelsen: oktober 2018
    Tack Dreamer59109791136
    Pehr A, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2018

Tusen tack för Ert fina omdöme och hjärtligt välkomna tillbaka!
    / Pehr