Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (48)
Filtrera omdömen
48 resultat
Medlemsbetyg
31
10
5
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
31
10
5
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 48 omdömen
Omdömet skrevs 18 april 2020 från mobil enhet

Vi bodde två nätter för att vandra på Blekingeleden.
Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, sköna sängar med rejäla täcken.
Läget i brunnsparken så vackert och lugnt, men ändå när centrum.
Bäst av allt var servicen! Pehr gör verkligen allt för att gästerna ska trivas.
Andra kvällen råkade vi tyvärr ut för att ha ett par i grannrummet som bråkade oavbrutet hela kvällen. Det förtar intryck lite, men det måste vara maximal otur och inte upprepas igen

Datum för vistelsen: april 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack lena_ahus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PehrA, Owner på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2020

Tusen tack för Ert fina omdöme Lena och Thomas!
Jag blir verkligen glad att Ni trivdes trots det var gäster som inte skötte sig i rummet bredvid.
Hjärtligt Välkomna åter!
Pehr

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2019

Jättebra vandrarhem, supertrevlig och hjälpsam ägare/personal. Det var väldigt Rent, lugnt och mysigt läge mitt i parken! Kan verkligen Rekommendera stället!! Och hunden får följa med vilket är en jättebonus!

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ebbali
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PehrA, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2019

Tusen tack för Ditt fina omdöme Ebbali :)
Hjärtligt välkommen tillbaka till oss

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2019 från mobil enhet

Vardrarhem beläget i den fantastiskt vackra Ronneby Brunnsparken. Rent och städat med god frukost. Trevlig personal och prisvärt. Delad toalett och dusch i korridoren. Ganska lyhört men inte störande.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Jan6306
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2018

För oss som bara sökte någonstans att sova ett par nätter kändes det här som en fullträff. Övernattning två nätter för två personer i ett fint rum, inkl bra frukost båda dagarna för 1290 kr kändes nästan som gratis. Men är ett ställe jag gärna återvänder till när vi har trevligare ärenden i staden. Fint boende, vackra omgivningar. Ett ställe för den som vill varva ner och njuta av friluftsliv i en vacker miljö som inbjuder till långa promenader. Men vill också framhålla det varma och medmänskliga bemötandet. En fantastisk lyhördhet och flexibilitet till att vi under speciella omständigheter in i det sista hade osäkerhet till att resan kunde bli av.

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Dreamer59109791136
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pehr A, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2018

Tusen tack för Ert fina omdöme och hjärtligt välkomna tillbaka!
/ Pehr

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018

Vi bodde en natt på detta vackra gamla vandrarhem, som är inhyst i de gamla 1800-talsbyggnaderna som finns i Brunnsparken. Mycket pittoreskt och vackert! Det kändes nästa som att bo hos Madicken. Husen är mycket väl renoverade och underhållna, både ute och inne. Rummen var rena och fräscha med moderna möbler. Vi hade ett rum med fyra sängar (två våningssängar) som tyvärr knakade och knirkade en hel del. Det är något lyhört emellan rummen, men ut mot korridoren hade man dock byggt en effektiv ljudsluss. Det var hur som helst tyst som i graven på natten, inget ljud från trafik eller annat utifrån.
Vi valde att äta frukost på vandrarhemmet, vilket var ett bra val. En ordinär frukostbuffé utan överraskningar, men ändå tillräcklig - och prisvärd.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack MrBackground
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pehr A, Ägare på Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2018

Tusen tack för omdömet! Vi är glada att Ni trivdes. Lyhördheten jobbar vi successivt med att försöka åtgärda och sängarna har vi lärt oss vilka vi ska köpa för att undvika gnisslandet :)
Välkomna åter!
Pehr med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen